sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Mallikas matka Tallinnaan...

Jo pidemmän aikaa olen seurannut Valkeat laivat -blogia. Seuraaminen toki alkoi jo kauan aikaa sitten, Valkeat laivat  -sivuston kautta. Laivafanille sivusto on ollut yksi huikeimmista kokonaisuuksista ja informaation lähteistä varsinkin Silja Linen laivastoon. 

Tämän postauksen tarkoitus on kuitenkin ohjata meidänkin kävijöitä katsomaan miten mallikas matka Tallinnaan suoritetaan ja miten Tallinkin Pre-Order homma oikein toimii. (Jos se nyt vielä jollekin on epäselvää). Valkeat laivat -sivustojen ylläpitäjä oli käynyt lauantaina Tallinnassa, melkeinpä samalla sapluunalla kuin tämän blogin ylläpitäjä, samana päivänä. No samoilla laivoilla ainakin. 

Meidän retkeemme osui kuitenkin Bauhof rautakauppaa (hinnat -25%), Ülemiste- ja Rocca al Mare -kauppakeskusta ja Maxima -supermarkettia ja toki Tallink Pre-Orderia muiden muassa. Ülemisten uudisrakentaminen ei muuten vielä ole valmis, joten vielä kannattaa odotella sinne jalkautumista. Hieno siitä tulee kyllä uudistusten jälkeen. 

Maksimasta löytyi tarjouslehtisen avulla kuohuviiniä, josta säästi vielä 3,10 euroa Rimin hintaan verrattuna / pullo ja Suomen hinnastahan putosi melkein puolet pois. Joten tarjoushaukkailua kannattaa harrastaa.

Mukavasti blogimmekin oli päässyt Valkeat laivat blogin Tallinna kirjoituksen linkkeihin, hienoa että linkeistä on kävijöille hyötyä. Mutta pienenä vinkkinä, ottakaa Valkeat laivat -blogi seurantaan, käykää katsomassa huikeaa urakointia Valkeat laivat -sivustolla ja tykätkää vaikkapa sivuston sivua Facebookissa.  

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti