sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Suuri siideri- ja long drink laatikkohintavertailu!

Sadepäivän kunniaksi laitoimme vertailuun Tallinnan pään kauppojen ja laivayhtiöiden hinnastot siideri- ja long drink -laatikoiden ostalta. Nämä ovat hintojensa osalta niitä kaikkein tuottavimpia tuotavia, otetaan esimerkiksi Leguana 6% long drink, joka alkossa maksaa six packin hinnasta laskettuna 62,70 euroa, mutta Tallinkin Pre-Order palvelussa samainen salkku Leguanaa maksaa ainoastaan 12,90e. Käsittämätön ero.

Tästä vertailusta löydät myös sen, mihin mennä jos haluat Tallinnasta Otto-karpalolonkeroa tai paljonko säästät rahaa kun ostat 10 Crowmoor siiderilaatikkoa ennemmin kuin Viking Linelta? Summa on iso, reilut 59 euroa!

Pantittomuus toki näkyy Tallink Pre-Order hinnoissa, mutta niin sen pitääkin näkyä. Hyvin voi kyllä näistä hinnoista huomata missä on sitä turistilisää. Jep, Sadamarketin Alkopörssihän se näyttää olevan todella kallis paikka, samoin entinen Alco.ee, nykyinen AlcoStock.ee.

Mutta tässä sitä vertailua, olkaa hyvät!

3 kommenttia :

  1. Loistava vertailu ja nyt odotellaan uusia hinnastoja tallinkin osalta... Kiitokset vielä hyvästä blogista:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi, tämä lämmittää! :) Mukava että blogista on sinulle hyötyä. Yhteisellä asialla.

    VastaaPoista
  3. Kuinka on hinnat kehittynyt nyt parissa vuodessa? Onko jokin paikka noussut enemmän kuin muut vai ovatko kaikki nousseet samassa suhteessa?

    VastaaPoista