sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Pelottelu jatkuu, varaudu kertomaan mihin juomasi menevät

Viinan tuonti Virosta näyttää olevan nyt kuun vaihteessa eri medioiden lempiaihe. Ja miksi ei olisikaan, sillä heinakuun alusta syyni on ilmeisesti tarkempaa ja kansalaisia pelotellaan kaiken maailman häälistojen näyttämispakolla ynnä muulla. Kun näitä "uusvanhoja" rajoja tarkkailee, niin täytyy kyllä sanoa että ikinä ei ole itsellä yhdellä kerralla näitä rajoja tullut aikaisemmin ylitettyä.

Yksi asia hieman harmittaa. Henkilökohtaisesti en pidä näistä käymisteitse valmistetuista Lonkeroista, vaan juon ennemminkin  Hartwallin OriGINal -lonkeroa. Nämä ovat hieman eri asemassa mitä tulee muuhun laatikkotavaraan:

"Matkustaja voi tuoda 110 litraa olutta, 90 litraa viinejä, siideriä tai käymisteitse valmistettuja long drink -juomia, 20 litraa välituotteita eli korkeintaan 22-prosenttisia juomia sekä 10 litraa muita alkoholijuomia, kuten väkeviä viinoja tai muuten kuin käymisteitse valmistettuja long drink -juomia." mtv.fi

No 10 litraa on tietenkin monta laatikkoa, mutta jos jotain muutakin tuo, niin pitää hieman sitten varmasti miettiä mitä tuo. Omalla kohdalla nämä "rajat" ei oikeastaan elämää haittaa, ihan hyvä että tämä hieman suitsii näitä pakettiautolla pari trukkilavaa olutta ja muita laatikkotavaroita tuovia. Ei ne kaikki omaan käyttöön mene, se nyt on selvää.

Lue tuore MTV:n juttu aiheesta

Itsellä on tulossa kesän aikana tasavuosia mittariin, pitäisiköhän ihan huvikseen kokeilla meneekö syntymäpäiväjuhlien varjolla pakettiautollinen lonkeroa läpi tullista...?

1 kommentti :

  1. Eipä se 10 litraa niin hirveän montaa laatikkoa taida olla. :)

    VastaaPoista