torstai 27. elokuuta 2015

Tilaa Bisquit konjakkia Livikon konjakkimyymälästä

Konjakilla on vahvat perinteet ja ehkäpä vielä vahvemmat maut. Livikon konjakkivalikoimasta löytyy jos jonkinnäköistä ja merkkistä konjakkilaatua jota Liviko itse tuo maahan. Yksi mielenkiintoisista tuttavuuksista on konjakkimerkki Bisquit, jolta Livikolla on valikoimassaan kolme eri Bisquit tuotetta, VS, VSOP ja XO.

Kyseessä on varsin perinteinen konjakkitalo, sillä se on perustettu jo vuonna 1819. Alexandre Bisquit kehitti pitkän ajan kuluessa omaa tuotettaan ja tästä on vielä vuosien aikana kehittynyt se tuote jota nyt on tarjolla tyylikkäissä lasipulloissa. Perinteet ja aromit tulevat hyvin esille ja maut ovat hienostuneita. Luonnollisesti pehmein maku on XO, sitten VSOP ja VS. Hintahaarukkakin on sitten isompi, mutta tässä on tarjolla laadukas konjakki sopuhintaan.

liviko, liviko bisquit, konjakki


liviko, liviko bisquit, konjakki

Konjakit löydät Livikon verkkokaupasta ja tietenkin Livikon konjakkeihin ja viskeihin erikoistuneesta liikkeestä. Nyt tarjolla ovat Bisquit VS ja Bisquit VSOP ja syyskuun puolella valikoimaan tulee vielä Bisquit XO. Katso tarkemmat tiedot Livikon nettisivuilta ja tee ennakkotilaus! Joko olet vieraillut Livikon konjakkeihin ja viskeihin erikoistuneessa myymälässä, aivan Tallinnan keskustassa?

Alkon valikoimassa tätä konjakkia ei ole, joten hintavertailua ei ole mahdollista tehdä. Edullinen ja hyvä konjakki on joka tapauksessa kyseessä.

Tutustu Livikon konjakkivalikoimaan, tee ennakkotilaus ja nouda tilaus Tallinnasta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti