perjantai 21. elokuuta 2015

Viking Linen Pre-Order palvelu uudistui!

viking line, pre order, ennakkotilaus, helsinki-tallinna
Viking Line Pre-Order palvelu uudistu. Kuvakaappaus www.vikingline.fi

Viking Line on vaivihkaa uudistanut oman Pre-Order palvelunsa Helsinki - Tallinna välillä. Vanha palvelutapa säilyy toki uuden systeemin rinnalla, mutta nyt matkustajilla on mahdollisuus tilata juomat ennakkoon netin kautta. Nettipalvelu tarjoaa mahdollisuuden tehdä Pre-Order eli ennakkotilauksia siis Helsinki-Tallinna-Helsinki reitillä, muilla reiteillä ennakkotilaus onnistuu myös, mutta ns. vanhaan tapaan. Joka tapauksessa asiakkaan on matkustettava Tallinnaan.

Viking Linen nettisivujen kautta tilattaessa ennakkoon tulee matka olla luonnollisesti ostettuna ensin. Matkan varausnumeroa tarvitaan ennakkotilauksen tekemisessä, joten toisinpäin homma ei todellakaan toimi. Nyt on muuten hyvä hetki ostaa matka Tallinnaan Viking Linen nettisivujen kautta, sillä voimassa on Viking Goes Wild -hinnat. Päiväristeilyjä Tallinnaan esim. 9 eurolla. Tsekkaa edulliset tarjoukset tästä.

viking line, pre order, ennakkotilaus, helsinki-tallinna
Pullotavara myydään laatikoittain.  Kuvakaappaus www.vikingline.fi

Pre-Order -sivujen mukaan Viking Line toimittaa ennakkotilaukset autolle tai sitten erillisillä Viking Line -kärryillä valmiiksi pakattuna, jotka ilmeisesti saa omaksi? Pitänee käydä palvelu testaamassa jotta asia selviää. Se että tuotteet ovat valmiiksi pakattuina kärryyn tai että ne tuodaan autokannelle auton viereen helpottaa huomattavasti asiointia.

viking line, pre order, ennakkotilaus, helsinki-tallinna
 Kuvakaappaus www.vikingline.fi

Ennakkotilauksen tulee myös ylittää arvoltaan 250 euroa, muuten ei kyseistä palvelua voi käyttää. Tämä toki tulee varsin nopeasti täyteen, sillä Viking Line ei esimerkiksi myy yksittäisiä pulloja Pre-Order -palvelussa vaan kaikki tulee isommissa tai pienemmissä laatikoissa. Pienimmät pakkaukset taitavat olla kolmen pullon laatikoita (lähinnä konjakit ja viskit), enimmillään samassa paketissa oli tusinan verran pulloja.

viking line, pre order, ennakkotilaus, helsinki-tallinna
Vähintään 250 ostokset ennakkotilaukseen!  Kuvakaappaus www.vikingline.fi
Ainakaan toistaiseksi Viking Line ei ole lähtenyt rakentamaan valmiita paketteja kuin yhden paketin verran. Tuossa paketissa 8 x Lapin Kulta laatikkoa (24x0,33l) ja 2 x Sinebrychoff Long Drink (24x0,33l) paketti maksaa yhteensä 129 euroa. Aika edullinen paketti ainakin Suomen hintoihin verrattuna, kuten voitte sivuston Lonkerolaatikko -hintavertailusta havaita. Samalla hinnalla (129 euroa) saisi Alkosta ne kaksi laatikkoa Lonkeroa (n. 110 euroa) ja 19 eurolla pitäisi saada vielä 8 laatikkoa olutta...

viking line, pre order, ennakkotilaus, helsinki-tallinna
Edullinen laatikkopaketti Suomen hintoihin verrattuna.  Kuvakaappaus www.vikingline.fi

Viking Linen Pre-Order on hyvä kilpailija Tallinkin Pre-Order palvelulle, mutta nähtäväksi jää mihin saakka suosio yltyy. Alku on lupaava, tuotteita on ihan hyvä määrä perusostoksia ajatellen ja ainakin paperilla kaikki näyttää toimivan mainiosti.

Viking Line Pre-Order nettipalvelun tarjontaan pääset klikkaamalla allaolevaa logoa.


viking line, pre order, ennakkotilaus, helsinki-tallinnaEi kommentteja :

Lähetä kommentti