maanantai 24. elokuuta 2015

Vabalaud.ee - Varaa pöytä ravintolasta nopeasti ja helposti!

Moni suomalaisista on ihastunut etelänaapurimme ravintolakulttuuriin. Suosikkipaikkoja löytyy useammasta kaupungista ja syöminen on usein päiväristeilyn tai hotellimatkan yksi isommista kohokohdista.

Valinnan varaa riittää ja ihan varmasti jokaiselle löytyy jotakin. Myös uusia ravintoloita ilmestyy koko ajan ja tuntuu että kaikissa ei ehdi millään käymään. Suosituimmat ravintolat Tallinnassa tarjoavat huimia makuelämyksiä ruokailijoille. Parhaat ravintolat esimerkiksi Tallinnassa ovat niin suosittuja että niihin suositellaan tekemään pöytävaraus hyvissä ajoin.

Ravintoloista voi toki itse suoraan varata pöydän sähköpostitse tai puhelimitse, mutta monelle kynnyskysymykseksi nousee kielitaito, usein kun varaus tapahtuu viron- tai englanninkielellä. Poikkeuksiakin on, eli homma toimii myös suomeksi.

Vabalaud - pöytävarauspalvelu suomeksi!

Tähän rakoon kuin tilattuna tulee Vabalaud -niminen palvelu. Vapaasti suomennettuna palvelu tarkoittaa Vapaita Pöytiä ja palvelun kautta onkin varattavissa pöytä koko ajan kasvavasta ravintolajoukosta. Sivusto on suomenkielinen, joten ravintolan ja pöydän varaaminen on todella helppoa. Erikoisuutena sivustolla on todella suurelle määrälle pöytien varaaminen, joten omatoiminen tapahtumajärjestäjä varmasti hyötyy palvelusta todella paljon.

Visuaalisesti pätevä sivusto, jolla navigointi on helppoa.

Samankaltaisia ravintolapalveluita on toki muitakin, mutta Vabalaud.ee erottuu joukosta positiivisesti varsinkin kattavan hakukoneen ansiosta. Hakukoneen avulla voi hakea lukuisten eri asioiden perusteella aina lasten leikkinurkkauksesta merimaisemaan. Toki ravintolaa voi hakea myös sijainnin ja ravintolan keittiön perusteella. Omien sanojensa mukaan Vabalaud haluaa olla muutakin kuin pelkkä osoitekirja ja kieltämättä se on siinä onnistunut. Laajaan materiaaliin on kiva tutustua ja ravintoloista saa hyvän kokonaiskäsityksen jo Vabalaud.ee palvelun avulla. Tärkeimmät eli ruoka ja tunnelma jäävät kuitenkin sitten vierailulle. Kaikki Tallinnan ravintolat jotka ovat Vabalaud -palvelun piirissä löydät tästä.

Ravintoloiden esittelyt ovat kattavat ja useasta ravintolasta löytyvät ladattavat ruoka- ja viinilistat. Joistain ravintoloista on tarjolla myös 360-aste esittelyt, jolloin ravintolassa voi käydä jo etukäteen - virtuaalisesti. Upeat kuvagalleriat kertovat tarkasti miltä ravintolassa näyttää ja onpa useissa ravintoloissa tarjolla pohjapiirustuksetkin.

Käy tutustumassa helppokäyttöiseen ja laajaan Vabalaud.ee -sivustoon ja tee oma pöytävarauksesi ajoissa! Luo sivustolle oma tili ja pääset helposti käsiksi omiin varauksiin! Saat varausvahvistuksen välittömästi niistä ravintoloista jotka tarjoavat online-pöytävarauksia. Muissa tapauksissa varausvahvistus on sähköpostissasi viimeistään 1-2 tunnin kuluttua varauksesta.


Voita 30 euron lahjakortti!

Nyt kaikilla Tallinna Tutuksi -sivuston lukijoilla on mahdollisuus voittaa 30 euron lahjakortti kyseiseen palveluun. Sinun tulee vain tykätä tästä tekstistä Facebookissa (tästä sinne) ja olet arvonnassa mukana. Yhdellä klikkauksella saat siis yhden arvan arvontaan joka suoritetaan 31.8.2015. Jakamalla postauksen saat lisäksi toisen arvan eli tuplaat omat voittomahdollisuutesi. Voittajalle ilmoitetaan Facebookin kautta voitosta, joten tarkkaile omaa viestiosiotasi... Facebookilla ei ole tämän arvonnan kanssa mitään tekemistä.

Arvonta Facebook-tykkääjille ja jakajille.

Voit myös hankkia lahjakortin itsellesi tai lahjaksi sivujen kautta. Lahjakortti toimii käypänä valuuttana valitsemassasi ravintolassa, kunhan olet tehnyt varauksen Vabalaud.ee -palvelun kautta. Monikäyttöinen lahjakortti sopii kaikille, ravintolapöydän kun saa varata itse.

Tästä linkistä Tallinna tutuksi -sivujen Facebook sivuille osallistumaan arvontaan, muista käydä myös tykkäämässä Vabalaud.ee sivuston Facebooksivuista, sieltä saat ajankohtaisia tietoja ja tarjouksia Viron ravintolamaailmasta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti