torstai 13. elokuuta 2015

Tallinnaa rakennetaan vauhdilla - katso kartasta mitä rakennetaan!

Olet varmaan viime aikoina vieraillut Tallinnassa ja samalla ihmetellyt mitä ihmettä siellä taas rakennetaan? Pilvenpiirtäjiä, uusia hotelleja, toimistorakennuksia, ihan mitä vaan. Tallinna uudistuu kiitettävää tahtia ja suomalaisille tuttu satamaseutu on myös saanut mukavasti uudisrakentamista osakseen. Viiden tai kymmenen vuoden päästä seutu näyttää jo aivan erilaiselta miltä se nyt näyttää.

Eikä uudistukset tähän lopu, sillä ratikkareittejä laitetaan uuteen uskoon ja pian pääsee mm. Tallinkin D-terminaalista ratikalla suoraan lentokentälle. Ja Tallinkin terminaalia tullaan myös pian laajentamaan, kiitos lähinnä suomalaisten matkustusinnon.

Tallinna tutuksi -toimitus törmäsi tässä viikon alussa sivustoon, jossa nämä kaikki tulevat suunnitelmat ja jo rakenteilla olevat projektit on kätevästi laitettu Googlen Maps -palveluun. Klikkaamalla paikkamerkintää pääsee näkemään joko havainnekuvan tulevasta rakennuksesta tai sitten jo rakenteilla olevan rakennuksen. Näppärää!

Tallinnan rakennusprojektit kartalla. Kuvassa D-terminaalin havainnekuva.

Linkki kyseiseen palveluun löytyy tästä: Tallinna rakennusprojektit. Pieni varoituksen sana, tähän voi jäädä hieman koukkuun...


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti