tiistai 11. elokuuta 2015

Liviko Narva mnt - konjakkifanin keidas

Liviko Narva mnt, ei suinkaan tarkoita Livikon myymälää Narvassa, sillä Narvaan asti Liviko ei ole lähtenyt myymäläverkostoa laajentamaan. Monelle Narva maanteen Livikon liike on vielä valitettavan tuntematon, vaikka kyseessä on Livikon toiseksi vanhin liike. Useammat juomaturistit ovat kyllä vierailleet Livikon kolmessa muussa myymälässä, mutta tämä on jostain syystä jäänyt hieman vähemmälle huomiolle. Ja ihan syyttä.

Liviko, Liviko Narva mnt, Tallinna, Viina virosta, Konjakki

Tottahan se on että liike on hieman syrjässä, vaikka onkin keskellä Tallinnaa. Mutta syrjässä siltä reitiltä jossa suomalaisturistit aina kulkevat, A-, B-, tai D-terminaalilta Virukeskukseen ja takaisin, tai autolla D-terminaalista kohti Pärnu maanteetä tai Tartto maanteetä. Siihenhän väliin se jää.

Liviko, Liviko Narva mnt, Tallinna, Viina virosta, Konjakki

Kyseinen liike on erikoistunut konjakkeihin, joten tämän kaupan valikoima konjakeissa on yksi Tallinnan parhaita, ellei jopa paras. Liviko tarjoaa hieman erilaisia konjakkeja ja tuttuja suosikkeja, joten valikoima kannattaa käydä tsekkaamassa jos tämä herkku maistuu Ja vaikka kauppa on erikoistunut konjakkeihin, sieltä toki saa kaiken muunkin tarvittavan Livikon -valikoimsita löytyvän tuotteen, ainakin ennakkotilattuna.


Kaikkia Livikon myynnissä olevia tuotteita voit katsastaa Livikon kotisivujen kautta, josta onnistuu myös mainio ja suosittu ennakkotilaus (Pre Order) haluamaasi liikkeeseen. Jos et vielä ole Livikon kanta-asiakas, kannattaa rekieteröityä viimeistään nyt, sillä tiedossa on alennusprosentteja kaikista ostoksista. Nämä on hyvä huomioida kun teet hintavertailuja eri liikkeiden välillä.

Liviko, Liviko Narva mnt, Tallinna, Viina virosta, Konjakki

Kun menet ensi kerralla käymään Tallinnassa, käy katsastamassa Livikon Narva mnt:n liike. Saatat löytää jotain edullista herkkua...


Tsekkaa tästä upea Livikon elokuun 2015 katalogi:
Livikon elokuun 2015 katalogi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti