tiistai 1. syyskuuta 2015

Syyskuun Baltic Guide ja Viron kylpylät 2015 opas

Baltic Guide syyskuu on ilmestynyt taas nettiin ja sen voit lukea tämänkin sivuston kautta klikkaamalla allaolevaa kuvaa. Tällä kertaa lukuisten mainosten lisäksi juttua mm. porukkamatkailusta Viroon ja Tallinnaan ja mitä kaikkea voi matkalla tehdä. Monihan tuon on jo kokenut ja useampaan otteeseen, mutta aina löytyy erilaisia juttuja joita voi kokeilla.

Mielenkiintoisessa testissä virolaiset raejuustot, näitähän ei ollakaan testailtu vähään aikaan? :) Nämä ja paljon muuta mielenkiintoista tarjolla Syyskuun 2015 Baltic Guide -lehdessä.

baltic guide syyskuu 2015, baltic guide, tallinna guide
Klikkaa ja lue!

Baltic Guide julkaisi samaan aikaan myös Viron Kylpylät 2015 nimisen oppaan, jossa on esitelty muutamia Viron parhaita kylpylöitä. Jos suunnittelet kylpylämatkaa Viroon, niin kannattaa tämä opus myös katsastaa. Tyylikäs opus laittaa varmasti matkakuumeen taas nousuun.

baltic guide, baltic guide 2015, viron kylpylät 2015, guide, opas
Klikkaa ja lue!

Tiesithän muuten että jos lehden lukeminen netistä ei ole se oma juttusi etkä ole laivalle tässä kuussa menossa, voit tilata Baltic Guiden myös kotiisi 32 eurolla per vuosi? Tsekkaa lisätiedot lehden tilaussivulta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti