keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Tallinnaan matkaaminen kallista? Äkkilähdöllä edullisesti

Normaalihintaiset laivamatkat Tallinnaan ovat kohtuullisen suolaisen hintaisia, mutta harvoinpa reissuista ihan sitä täyttä hintaa maksaa. Jos hermo kestää ja matkustuspäivällä ja ajankohdalla ei ole niin väliä, niin äkkilähdöt ovat oiva ratkaisu.

Kuten moni varmaan tietää, Tallinnan laivojen matkoista osa on varattu matkatoimistojen kiintiöihin. Ja kun kiintiöt eivät tule täyteen, myydään matkoja todella halvalla hinnalla. Päiväristeily Tallinnassa, hotellimatka vanhaan kaupunkiin tai pidempi reissu Viroon voi onnistua ihan kädenkäänteessä ja pikkurahalla.


Joukossa on usein uskomattomia tarjouksia ja matka maksaa suorastaan hävyttömän vähän. Reissun jossa ollaan ensimmäinen yö laivalla ja toinen Tallinnassa, voi saada parhaimmillaan muutamalla kympillä. Näitä matkoja toki löytyy eri matkatoimistojen sivuilta, mutta erittäin hyvä paikka bongata äkkilähtöjä on Rantapallon Äkkilähtö-sivusto.

Sieltä löytyy laivamatkojen lisäksi toki lentoja ja lomamatkoja hieman pidemmälle, mutta sopivilla suodattimilla ruudulle pompahtaa edullisia retkiä Tallinnaan.Reittimatkalaisten on joskus edullisempaa ostaa kaksi risteilyä ja jättää paluuliput käyttämättä.


Tsekkaa Rantapallon äkkilähtösivusto tästä linkistäEi kommentteja :

Lähetä kommentti