torstai 24. syyskuuta 2015

Matkapojat: Syyslomalla alle 18 -vuotiaat ilmaiseksi Tallink Shuttle päiväristeilylle!

Kyllä, totta se on. Tosin alaikäisten kanssa tulee matkustaa myös aikuinen, mutta yhden aikuisen kanssa pääsee ainakin kaksi alle 18 -vuotiasta Matkapoikien varaussysteemin kautta ja soittamalla saa lisää lapsia liitettyä matkaan. Tässäpä mainio tarjous kaikille joille ei ole vielä syyslomalla tekemistä!

Kidz Free!

Kuten kuvastakin näkyy, tarjous on voimassa 9.-25.10 eli juurikin koulujen syysloman ajan. Jo kesällä Tallinkilla taisi olla alle 12 -vuotiaat takapenkkiläiset ilmaiseksi, mutta nyt on muutamaa vuotta laajempi tarjous tarjolla Matkapojilta.

Kyseessä on siis päiväristeily Tallinnaan ja nimenomaan Tallinkin Shuttle -aluksilla eli Tallink Starilla ja Tallink Superstarilla. Tarjouksessa on  kaksi lähtöaikavaihtoehtoa:

1. Aamuvirkuille lähtö Helsingistä aamuisin klo 07:30 ja takaisin Tallinnasta klo 16:30. 
2. Lähtö aamupäivällä Helsingistä klo 10:30 ja takaisin Tallinnasta klo 19:30. 

Matkapoikien varausjärjestelmässä lapsi on 0-11 vuotias, joten jos lähdet esimerkiksi kahden yli 11 -vuotiaan kanssa reissuun tulee sinun varata matka kolmelle aikuiselle. Hinta pysyy samana matkustajien nimien ja syntymäaikojen laittoon saakka, mutta seuraavalle sivulle mentäessä hinta päivittyy tarjouksen mukaiseksi.

Klikkaa ja tsekkaa tarjoukset ja varaa ilmainen matka alle 18 -vuotiaille tästä!

Matkapoikien kautta Shuttle risteily maksaa kolmelta aikuiselta yhteensä 72 euroa, mutta kun yksi aikuinen ja kaksi alle 18 -vuotiasta tekee päiväristeilyn, kokonaishinnaksi tulee huimat 24 euroa. Toki tähän päälle voi ottaa mm. aamiaista ja muuta mukavaa, mutta ei reissu ole ainakaan hinnalla pilattu. Tarjous on hieman piilossa sivuilla, mutta seuraamalla tämän kuvan ohjeita, pääset varaamaan reissun.

Klikkaa sivuilta risteilyt ja Päiväristeilyt Tallink Shuttle

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti