perjantai 29. heinäkuuta 2016

Linda Linella edullisesti ja nopeasti Tallinnaan ja takaisin!

Mikä on nopein meritie Tallinnan? Ei, se ei ole Tallink, vaikka se kahdessa tunnissa Tallinnaan ajaakin. Nopein meritie on Linda Line joka porskuttaa Tallinnaan 100 minuutissa eli reilussa puolessatoista tunnissa. Linda Linen nettisivut ovat uudistuneet äskettäin edukseen, joten käy ihmeessä katsastamassa ne. Linda Linen nettisivuille pääset tästä: www.lindaline.fi  Autoa ei valitettavasti saa mukaan, mutta Tallinnassa on paljon hyviä kulkuvälineitä tarjolla, miten olisi vaikkapa limusiini?


Tänä vuonna Linda Line aikoo jatkaa purjehduskautta aina joulukuun lopulle saakka, mutta tämän kokoluokan aluksilla tuuli ja aallonkorkeus on se mikä vaikuttaa matkustamiseen. Joskus jopa niin että lähtöjä joudutaan perumaan. Näitä tulee kuitenkin kesällä tosi harvoin ja Linda Line tarjoaa 100 minuutin merimatkan lisäksi ruuhkattomat terminaalipalvelut. Ei jonotuksia eikä terminaaliputkissa kököttelyä. Aikataulutkin palvelevat lähemmältä ja pidemmältä tulijoita ja Helsingistä pääsee Tallinnaan ja Tallinnasta Helsinkiin koko päivän. Aikataulun syksylle löydät täältä.Eikä hinnastakaan voi Linda Linea moittia. Tarjouksia toki on monella eri laivayhtiöllä erilaisia, mutta Linda Linella päiväristeilyn voi tehdä edullisimmillaan 25 eurolla. Edullista on myös matkustaa sarjalipuilla ja nytkin tarjouksessa on 6 matkan sarjalippu 150 eurolla. Eli 25 euroa per suunta.


Myös ostosten tekeminen onnistuu Linda Linella ja tuotteita voi omalla varausnumerolla tilata ennakkoon eri tuotteita..


Mainioita tarjouksia!

Linda Linen nettisivuilla kannattaa vierailla useasti, sillä vastaan voi tulla mainioita tarjouksia. Tänään 29.7. kello 20:00 - 23:59 kaikki elokuun yhdensuuntaiset liput 19 euroa kappale verkosta ostettuna! Kannattaa myös seurata yhtiön Facebook-sivuja, sieltä saattaa löytyä jatkossa paljon mukavia tarjouksia!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti