maanantai 18. heinäkuuta 2016

Suositun viinin uusi merkki on Aguila!

Moni Tallinnankävijä on varmasti napannut juomakaupasta mukaansa Torero-nimistä viiniä. Moni muistaa tämän viinin myös nimellä Toro. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja uusin tuleminen on nyt nimellä Aguila. Espanjalainen viini on ollut niin suosittua että se on loppunut monesta paikasta, mutta nyt on uusi erä selkeästi rantautunut Tallinnaan.

Yksi paikka josta tätä viinimerkkiä Tallinnasta saa on Calle, eli se Norde Centrumin "keltainen" kauppa. Eikä tuote ole hinnalla pilattu, sillä yksittäin näitä voi ostaa hintaan 9,99 ja kolme tuotetta Callessa maksaa 26,99 euroa. Jep, no saahan sillä yhden kolmen litran tonkan Alkosta. Ei viini ehkäpä sitä kaikkein gourmeinta viiniä ole, mutta ei tätä kyykkyviiniksikään voi kutsua. Blogitoimitus odottelee pääsevänsä maistelemaan juomaa, onkohan maku yhtään muuttunut Torerosta?

Ei kannata pelästyä allaolevan kuvan isoa (26,99 euroa) hintaa, sillä se on summa jolla saat kolme tuotetta. Viimeisimmän Calle.ee uutiskirjeen mukaan ennakkotilaajat saavat lisäksi -3% alennusta kaikista tuotteista ja sehän tietää euroissa enemmän tai vähemmän säästöä, tilausmäärästä riippuen.

Litrahinnaksi tulee tarjouksen mukaan 2,99 euroa ja käytännössä yhdelle pullolliselle tulee hintaa 2,25 euroa. Ja tästä vielä siis 3% alennus ennakkotilaajille.

Aguilan viinejä ja muita tuotteita pääset katsastamaan Calle.ee kotisivujen kautta.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti