keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Tarjoushinnoilla Tallinnaan!

Harva joutuu matkustamaan Tallinnaan normaalihinnoin. Aina on olemassa tarjouksia ja edullisia matkoja Tallinnaan ja hieman etsimällä voi löytää todella edullisia tapoja matkustaa Tallinnaan. Jo pidempään "matkailun" ammattilaiset ovat etsineet edullisa matkoja laivayhtiöiden vironkielisiltä sivuilta ja mikäli vaan kieli taittuu niin suosittelemme, sieltä voi todellakin löytää uskomattoman edullisia matkoja. Ja matkoja voi tosiaan varata sitäkin kautta Helsinki - Tallinna - Helsinki, eikä pelkästään Tallinna - Helsinki. Joissain tapauksissa päiväristeilyn varaamalla pääsee yhteen suuntaan edullisemmin kuin pelkän reittimatkan varaamalla. Ole tarkkana!

Yksi suosituimmista varustamoista on TallinkSilja, joka tarjoaa useita eri lähtöjä ja vaihtoehtoja Suomenlahden ylityksiin. Tallinnaan pääsee nopeimmillaan kahdessa tunnissa, mutta käytännössä tuo aika on reilusti yli kaksi tuntia jos lasketaan terminaalissa ja laivassa odottelut. Kannattaa ehdottomasti liittyä Club One -jäseneksi, sitä kautta saa heti alennuksia ja edullisempia matkoja, ihan pronssitasolta alkaen. Pisteitä kertyy laivaostoista ja matkoista ja vaikka matka olisikin hieman kalliimpi kuin kilpailijoilla, tulee se usein pisteissä ja aikataulun sopivuudessa takaisin. Hinnoittelussa Tallink käyttää sitä kalliimpia hintoja mitä suositumpi lähtö on kyseessä. Ajoissa varaamalla matkan voi säästää useita euroja.


Erilaisia tarjouksia kannattaa katsastaa Tallinkin tarjousosastolta, joka löytyy tästä. 

Viking Line tarjoaa varsinkin kesäisin oivan kilpailijan Tallinkille. Kolmella laivalla kesäisin Helsinki - Tallinna väliä puksuttava Viking Line kilpailee myös hinnoilla ja laivamatkaajan ehdoton edellytys on liittyä ilmaiseen Viking Clubiin. Sitä kautta saa edullisempia matkoja ja hienoja tarjouksia sähköpostiin. Viking Clubin kortti häviää mennen tullen Tallinkin vastaavalle, voit saada matkoista myös S-bonusta. XPRS-alus matkaa 2,5 tuntia Tallinnan ja Helsingin väliä.

Eckerö Line tarjoaa yhdellä laivalla elämyksiä. Aina tuntuu laiva olevan täynnä, mutta se johtuu pitkälti siitä että laivoja on tosiaan vain yksi. Eckerö Line ei suinkaan ole aina se edullisin laiva matkustaa ja aikataulutkin ovat monelle hankalat. Tarjouslähtöjä on kuitenkin useasti ja monet pitävät Eckerön mainiosta "suomalaistunnelmasta" ja palvelusta. Jos yhtä asiaa pitäisi heti nyt parantaa, olisi se samanlaisen verkkokaupan rakentaminen kuin mitä Tallinkilla ja Vikingillä nykyään ovat. Kaupan valikoiman näkyminen auttaa ostospäätösten tekemisessä. Matkana 2,5 tunnin retki ei ole paha, käytännössä matka kestää kuitenkin lähemmäksi kolmea tuntia terminaaliodotteluineen.

Linda Line tarjoaa keväästä syksyyn nopeimman meritien Helsingin ja Tallinnan välillä. Sääherkät katamaraanit tarjoavat parhaimmillaan todella nopean siirtymisen paikasta A paikkaan B ilman ruuhkia. Tuulisella säällä voikin sitten matka vaikka peruuntua. Nopeisiin ylityksiin, risteilytunnelmaa voi hakea sitten ihan muualta. 1 h 45 minuuttia ei ole paha aika, varsinkaan kun ei tarvitse kummassakaan päässä pahemmin odotella jonomuodostelmassa.


Kuten kaikki varmasti tietävät, matkoja myyvät monet muutkin kuin pelkästään laivayhtiöt. Usein tarjolla on erinomaisia tarjouksia, tästä hyvänä esimerkkinä Matkapojat, joiden tarjousosio suorastaan pursuaa matkoja Tallinnaan. Rantapallon risteilyt osiosta löydät tarjouksia reissuihin, kannattaa tämäkin katsoa ennen matkan varaamista. Ikaalisten matkatoimistolta voit löytää myös tarjoushintaisia matkoja, samoin kuin Matkavekan sivuilta voit löytää kaikkea mielenkiintoista. Tarjouksia kannattaa katsastaa myös Pohjolan Matkan sivuilta.

Joskus voit löytää esimerkiksi Huuto.netistä juuri oikeanlaisen alennuskupongin jonka hankkimalla säästät omasta matkastasi useita euroja. Samoja lippuja löytyy myös Tori.fi osoitteesta ja toki myös muista netin markkinapaikoista. Etsivä löytää ja niin poispäin...

Helposti laivaliput voi löytää yhdestä ja samasta osoitteesta eli Laivapiletid.ee:stä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti