keskiviikko 7. joulukuuta 2016

SuperAlko avasi viidennen myymälän satamaan

SuperAlko tunnetaan varsin hyvin Suomessa. SuperAlkolla on tähän asti ollut Tallinnan satamassa neljä myymälää, sen lisäksi sillä on muualla Tallinnassa muita myymäöitä ja tämän lisäksi myymälät löytyvät myös Pärnusta ja Valkan kaupungista Latvian ja Viron rajaseudulta. Lisäksi SuperAlkon ketjuun kuuluvat myös CityAlko -nimiset kaupat eri puolella Tallinnaa ja Viroa.

Nyt sataman alkoholiliikekeskittymään on saatu jälleen yksi liike lisää, kun SuperAlko laajensi liikkeiden määrää satamassa. Osoitteessa Lootsi 6 on nyt jälleen yksi uusi SuperAlkon kauppa ja nyt satamoissa on siis viisi SuperAlkon kauppaa. Toimituksen saamien tietojen mukaan näin ei ole välttämättä kauaa, sillä isoimman SuperAlkon tilalle on jo pidemmän aikaan ollut kaavailuissa muita rakennuksia. Näyttääkin siltä että jonkin ajan kuluttua tuo isoin liike tullaan sulkemaan, mikäli siis saamamme tiedot pitävät paikkaansa.SuperAlkolla on siis melkoinen ylivoima varsinkin D-terminaalin lähettyvillä, mutta myös saamiemme tietojen mukaan perjantaina tai viimeistään viikonloppuna saamme lisää laajentumisuutisia toiselta SuperAlkon kilpailijalta. Kilpailu käy siis erittäin kuumana varsinkin suomalaisturisteista, ruotsalaisia turisteja unohtamatta. Kerromme tästä lisää viimeistään viikonloppuna.

SuperAlko ei saa mainostaa Suomessa


SuperAlkon ja Alkon välisestä nimikiistasta on uutisoitu ahkerasti ja tänään tuohon saagaan saatiin jälleen uusi luku, kun hovioikeus hylkäsi käräjäoikeuden päätöksen ja muutti tuomion Alkon voitoksi. Näinollen SuperAlko ei saa mainostaa Suomessa ja hovioikeus palautti asian käräjäoikeuden käsiteltäväksi. Lisää tästä aiheesta vaikkapa tästä linkistä .

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti