perjantai 9. joulukuuta 2016

Calle avasi tänään toisen myymälän satamaan

Calle, mainion verkkokaupan ja kivijalkamyymälän omaava juomakauppa, avasi kaikkien janoisten ja makeannälkäisten turistien iloksi toisen kivijalkakaupan. Perjantaina 9.12. kello 10:00 avattu kauppa sijaitsee aivan paraatipaikalla, mitä tulee suomalaisturistien saapumiseen Tallinnaan. D-terminaali kun on kadun toisella puolella. 

D-terminaalia vastapäätä on jo pidemmän aikaa ollut tyhjillään Tallinnan Prisman entiset liiketilat. Calle on nyt napannut tämän liiketilan haltuunsa ja Callen toinen myymälä sijoittu tähän liiketilaan. Pikku-Prismana tunnettu liiketila sai nyt sitten jälleen oivan juomakaupan. Myymälä on 480 neliömetrin kokoinen ja kaupassa tullaan myymään Calle Storen suosituimpia tuotteita. Näiden suosituimpien tuotteiden lisäksi Callesta saa nyt makeisia ja irtokarkkeja peräti kuuden metrin hyllyvalikoimasta ja hinta on todella matala, vain 0,799 euroa per 100grammaa. Callen nettisivuille tullaan varmasti piakkoin päivittämään myös makeistuotteet.

Callen myymälä näkyy heti D-terminaalista ulos tullessa.
D-terminaalista tähän kauppaan ei ole kuin muutama kymmenen metriä, joten monelle tuo kauppa on se joko ensimmäinen tai viimeinen kauppa joka terminaalista tullessa tai sinne saavuttaessa näkyy. Toki terminaalissa on oma kauppansa, mutta hintojen ja tuotevalikoimien osalta Calle pesee tuon(kin) kilpailijan mennen tullen.

Myymälä on pienempi kuin Callen toinen myymälä, mutta paljon on tavaraa tarjolla (c) Calle

Luonnollisesti myymälästä löytyvät kaikki janoisten suosikkituotteet. (c) Calle

Viinilaatikot eivät ihan heti lopu kesken. (c) Calle

Täältä löydät kätevästi myös yksittäiset pullot ja karkit tuliaisiksi. (c) Calle

Nopeat kassat pitävät huolen ettei isoja jonoja pääse syntymään. (c) Calle
Näyttää siltä että Sataman alueella on melkoinen kilpailuvarustelu menossa, sillä SuperAlko avasi juuri viidennen myymälän satamaan ja neljännen juuri D-terminaalin lähelle. No, sille lienee olemassa luonnollinen selitys, mikäli Superalko joutuu luopumaan isoimmasta varastostaan uudisrakentamisen myötä. 

Saat kaikista tuotteista Calle 2 -kaupasta 3% alennuksen (ei koske tupakkatuotteita) aina 31.12.2016 saakka. Lisäksi kävijöille on tarjolla ilmaisia Pepsi-Max tölkkejä alennuskupongilla (tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää)

Alennuskuponkeja jaetaan Tallinnassa, mutta näyttämällä esimerkiksi puhelimen ruudulta tämän allaolevan kupongin, saat 3% alennuksen ja Pepsi-Max tölkin mikäli tuotetta riittää vielä jaettavaksi.

Näytä tämä kuponki kassalla ja saat 3% alennuksen ostoksistasi, poislukien pantti ja tupakkatuotteet. Lisäksi saat Pepsi Max tölkin mikäli tavaraa on vielä jäljellä.

Jos et vielä ole Callen Facebook-fani, nyt kannattaa liittyä faniksi, sillä sieltä kautta tulee löytymään rahanarvoisia etuja ja mukavia kilpailuja kahteen Calle-kauppaan. Kun seuraavan kerran käyt Tallinnassa, käy katsastamassa Tallinnan uusin alkoholimyymälä D-terminaalin välittömässä läheisyydessä. Tuotteita voit ennakkotilata osoitteessa:

Calle.eeEi kommentteja :

Lähetä kommentti