perjantai 2. joulukuuta 2016

Calle juomatarjoukset joulukuu 2016

Callen Joulukuun 2016 erikoistarjoukset ovat täällä. Jälleen on saatavilla tuotteita erinomaisen edullisesti. Vaikka Norde Centrum, eli viralliselta nimeltään Nautica, on ison laajennusremontin kourissa, Callen myymälä on auki täyttä päätä. Joulukuun parhaat juomatarjoukset löytyykin kaikille uutiskirjeen tilaajille omasta sähköpostista, mutta mikäli et jostain syystä vielä ole uutiskirjettä tilannut, kannataa se tehdä Callen kotisivujen kautta.

Suoraan tilaamaan ja ostamaan pääset vaikkapa tästä linkistä

Calle.ee Verkkokauppa


 Tässä mainoslehdessä on myös mm. A Le Coqin Imperial Glögg -juomaa tarjolla hintaan 2,39e. Erinomainen ostos on myös Antiche Terre Valpolicella Ripasso, jolle hintaa kertyy vain 5,99e per pullo.


Edelleen jatkuu Tallinnan edullisimman olutlaukun eli Axel Beerin myynti ainakin tämän kuun loppuun todella alhaisella hinnalla, samoin Hartwallin Lonkerot ovat erinomaisella hinnalla myynnissä. Toki muitakin oluita on tarjoushinnalla, kuten esimerkiksi suosittu Alexander 11,99e + pantti.


Edullisen viinin ystäville voi suositella Callen "Ota 3 hintaan 26,99€ -tarjousta, eli tuolla hinnalla saat kolme kolmen litran viinitonkkaa oman valintasi mukaan oheisesta valikoimasta. No, tuolla hinnalla saa Alkosta ehkä yhden laatikon, jos sitäkään.


Kylmiin talvi-iltoihin mukavasti lämmittää vaikkapa Strohin 80% Rommi, tämän kun ostaa niin ei tarvitse sitä vettä kantaa Tallinnasta. Myös litran vodka, Barska on mukavalla hinnalla, 11,99. Ginin suurkuluttajille on tarjolla kolmen litran tonkka Lordson Giniä hintan 38,99, litralle tulee näinollen hintaa 13 euroa.


Tilaa tuotteet vaikkapa ennakkoon ja nouda haluamanasi päivänä Callen liikkeestä Tallinnasta. Muista että ennakkotilaajana saat myös muutaman prosentin alennusta, joten edulliset hinnat muuttuvat ennakkotilatessa vieläkin edullisemmaksi.

Suoraan tilaamaan ja ostamaan pääset vaikkapa tästä linkistä

Calle.ee Verkkokauppa


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti