torstai 22. joulukuuta 2016

TallinkSilja avaa oman ravintolan Tallinnan Vanhassakaupungissa

Tänään julkaistun tiedotteen mukaan Tallink avaa vuoden 2017 alussa oman ravintolan Tallinnan ytimessä eli Vanhassa Kaupungissa. Tällä kertaa ei olekaan kyse Bon Vivantista, Grill Housesta tai  Tavolata -ravintolasta, ei edes Fast Lanesta eikä Coffee & Co -brändin ravintolasta. Ja ei, Grande Buffet ei rantaudu ainakaan tällä erää Tallinnaan, vaan nyt tarjolla on ihan uudenlainen aluevaltaus.

(c) GoogleMaps

Tallink avaa NOK NOK -nimisen ravintolan, joka tulee tarjoamaan thaimaalaista ruokaa. Konseptiin kuuluu myös thaimaalainen kokkikoulu ja ravintolasta voi myös ostaa aasialaisia ruokatuotteita. Osoitteeseen Vana Posti 7 on jo remontoitu tilat ravintolalle ja aikaisemmin tiloissa toimi St. Patrick's pubiravintola. Ei ravintola millään kaikkein keskeisemmällä paikalla sijaitse, mutta Tallinnan Vanhankaupungin tuntevat löytävät kyllä Club Hollywoodin ja My City Hotellin viereen helposti.

(c) GoogleMaps
”Avaamme pian viihtyisän ja tyylikkään ravintolan, jossa asiakkaat pääsevät nauttimaan aitoa, laadukasta thairuokaa. Ravintolan yhteydessä pidettävä kokkikoulu on tarkoitettu kaikille, ja mukavana lisänä tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa aasialaisia raaka-aineita kotiin vietäväksi”, sanoo NOK NOK -ravintolan projektipäällikkö Andres Poljakov.

TallinkSiljalla on kieltämättä useampia ravintoloita omilla laivoillaan ja myös hotellien ravintolat ovat palvelleet asiakkaita jo pitkään. Tässä on taas uudenlainen aluevaltaus TallinkSiljalta, voimme jäädä vain arvailemaan että mikäköhän on seuraava peliliike ja saako ruokailusta Club One pisteitä?

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan ja pitäähän se uusi ravintola varmasti käydä kokeilemassa kun se vuoden 2017 alussa aukeaa. Maihinnousukorttia ei varmaankaan tarvita?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti