perjantai 14. heinäkuuta 2017

LIVIKON TARJOUSTUOTTEISSA TODELLA EDULLISIA LÖYTÖJÄ

Vaikka Virossa alkoholivetotus heinäkuun alussa kiristyikin, ei se välttämättä näy ainakaan toistaiseksi hinnoissa. Livikon tarjous-osastolta voi löytää erinomaisia löytöjä ja uutuuksia joita ei joka paikassa myydä.

Tällä kertaa Livikon tarjousosiossa on mm. Tes Cerveza -olutta, jonka hinta on ainoastaan 10,99 + pantti. Rommipullon Cayo Grande Club Anejo Reserva saa alle 15 eurolla ja Cluny Blended Scotch Whiskey pullo vain hintaan 16,59€. A1M Cola -salkku 24 x 0,33cl lähtee mukaan hintaan 6,99€ + pantti. Monessa paikassa ei näin edullisesti näitä tuotteita olekaan.


Livikon tarjoustuotteita löydät lisää Livikon Kampanja-sivuilta. Täällä kannattaa vierailla ahkerasti, sillä hinnat vaihtelevat jatkuvasti ja alennustuotteita tulee lisää. Tarjouksessa on tälläkin hetkellä satoja verkkokaupan tuotteita. Voit tehdä ennakkotilauksen ja noutaa sen seuraavan kerran kun käyt Tallinnassa. Voit lisätä ennakkotilaukseen päivämäärän jolloin menet tilausta hakemaan ja tarvittaessa mikäli matka-ajankohtasi ei ole vielä tiedossa, voit vaihtaa noutopäivääsi asiakaspalvelun kautta helposti. Tsekkaa siis tarjoukset Livikon sivuilta ja tee tilaus odottamaan edullisilla hinnoilla!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti