keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

THE SEAFOOD BAR TALLINN - MAHTAVIA HERKKUJA MERENELÄVISTÄ

Tallinnan kuuluisaa kukkakujaa vastapäätä on tätä nykyä The Seafood Bar Tallinn –niminen kala- ja äyriäisravintola. Nimensä mukaisesti ravintola tarjoaa herkullisia mereneläviä joka lähtöön. Pieni varoitus lienee paikallaan, sillä käynti kotisivuilla voi todellakin siihen että tänne on päästävä mahdollisimman nopeasti. Tallinnassa eikä Virossa ei näin hienoa kalaravintolaa ole aikaisemmin ollutkaan. Mitä sinä tilaisit kolmen ruokalajin illallisella? Osallistu kilpailuun ja voita illallinen kahdelle!

© The Seafood Bar www.seafoodbar.ee
Osoitteessa Viru 23, eli juurikin Tallinnan kuuluisinta kukkakioskikujaa vastapäätä sijaitseva The Seafood Bar Tallinn on kaksikerroksinen ravintola joka tarjoaa melkoisen mereneläväkeitaan kaikille merellisten herkkujen ystäville. Makuelämys on taattu ravintolassa joka käsittää 90-paikkaisen terassin, ykköskerroksen baarimaisen tilan ja kakkoskerroksen 80-paikkaisen ravintolan. Meriteeman mukaan sisustettu ravintola tarjoaa tyylikkäät puitteet ruokailuun eikä merensinistä ole todellakaan unohdettu. Katso The Seafood Bar Tallinnan ravintolan kuvagalleria tästä linkistä.

© The Seafood Bar www.seafoodbar.ee
© The Seafood Bar www.seafoodbar.ee
Herkullinen merenelävä menu

Menu on varsin monipuolinen ja se sisältää päivittäin uutta ja erilaista syötävää. Perusmenusta löytyvät erilaiset salaatit ja kylmät alkupalat, varsinaiset tuoretuotteet, merenelävät jääpedillä, keittoja, simpukoita ja muita mereneläviä, hummeria ja katkarapuja, grillin antimia, pääruokia, höyrytettyjä, lämpimiä alkuruokia, tuotteita liedeltä, pastaa, wokkia, erilaisia lisukkeita ja tietenkin jälkiruokia. Huh mikä lista. Saisiko olla esimerkiksi kala- ja äyriäispizzaa, Tempurakatkarapuja, Merikallioahventa, grillattu hummeri tai vaikkapa simpukat. Ja mikä parasta, ravintolan asiakkaat voivat ruokaa odottaessaan seurata kokkien työskentelyä avokeittiöissä.

Katso The Seafood Barin suomenkielinen menu ja suunnittele vaikka jo tulevan ravintolakokemuksen menukokonaisuus. Juomapuoli on myös hallussa, tarjolla on kaikkea mahdollista cocktaileista ja sampanjasta talon viineihin ja erikoisoluihin. Kätevästi myös juomalista löytyy netistä
© The Seafood Bar www.seafoodbar.ee

© The Seafood Bar www.seafoodbar.ee
Näppärästi netin kautta voi varata myös pöydän ravintolaan, joten mikäli et ole vielä käynyt maistamassa Tallinnan parhaita välimerellisiä herkkuja, se kannattaa käydä kokeilemassa pian. Voit toki piipahtaa The Seafood Barin puolelle milloin vaan, mutta isommalle porukalle kannattaa pöytäpaikat varata ennakkoon. 

© The Seafood Bar www.seafoodbar.ee
Osallistu kilpailuun ja voita!


Haluaisitko kaverisi kanssa syömään The Seafood Bar Tallinnaan kolmen ruokalajin illallisen? Osallistu Tallinnatutuksi.fi Facebook –sivuilla kilpailuun, jossa arvomme yhdelle voittajalle kahden hengen ja kolmen ruokalajin illallisen. Osallistuminen on helppoa, sinun tulee vain kommentoida kilpailupostauksen kommenttikenttään mitä ruokalajia haluaisit maistaa ja kenet ottaisit mahdollisesti mukaan nauttimaan herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.  


Muista tykätä The Seafood Bar Tallinn ja Tallinnatutuksi.fi FB-sivuista jotta voit voittaa. Sallittua on myös kaverille kertominen ja kilpailupostauksen jakaminen. Kilpailu on voimassa aina heinäkuun 2017 loppuun saakka ja voittajalle tullaan ilmoittamaan voitosta Facebookin yksityisviestillä ja kommentoimalla kilpailuvastaukseen. Facebook ei ole osallinen kilpailuun. Osallistu kilpailuun tästä linkistä.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti