perjantai 28. heinäkuuta 2017

TALLINKSILJA VERKKOKAUPPA - OSTA TUOTTEITA KOTIISI MYÖS CLUB ONE PISTEILLÄ

Nyt ei välttämättä tarvitse edes lähteä laivalle, jos haluaa shoppailla TallinkSiljan tuotevalikoiman tuotteita kotiinkuljetuksella. Ja ennen kuin innostutaan liikaa, pitää kertoa että ainakin toistaiseksi valikoimassa ovat vain ja ainoastaan naisille ja miehille tarkoitetut kauneudenhoitotuotteet kuten tuoksut ja ihonhoitotuotteet.

Verkkokaupan löydät Ostokset -osastosta. Kuvakaappaus TallinkSilja

Valikoima näiden tuotteiden kohdalla on kuitenkin todella laajaa, sillä naisille tarkoitettuja tuotteita on tällä hetkellä verkkokaupassa yli 1000 ja miehille suunnattuja tuotteitakin on yli 400. Kuten varmasti moni luulee, nyt ei olekaan kyse mistään ennakkotilauksesta omaa tulevaa matkaa varten, vaan nämä tuotteet saa tilata ihan kotiovelle tai lähellä olevalle noutopisteelle. Kyseessä on siis ihan perinteinen verkkokauppa, josta tilataan ja maksetaan tuotteita kotiinkuljetuksella.


Voit käyttää ClubOne-pisteliukuria kassalla. Kuvakaappaus TallinkSilja

Saat Club One pisteitä - voit myös käyttää niitä


TallinkSiljan asiakkaan kannalta tämä on erinomainen juttu, sillä ostokset kerryttävät myös omaa Club One saldoa. Puuttuuko kultatasosta vielä muutama tuhat pistettä? Nyt ne pisteet voi saada vaikkapa tämän verkkokaupan kautta, mikäli aikaa reissulle ei ole.

Club One -nettikaupasta tehdyistä ostoksista bonuspisteitä kertyy seuraavasti: Bronze-asiakkaale 1 € = 21 bonuspistettä, Silver-asiakkaalle 1 € = 25 bonuspistettä, Gold-asiakkaalle 1 € = 29 bonuspistettä.

Mainio juttu on myös se, että kertyneitä Club One pisteitä voi käyttää näiden tuotteiden hintojen alentamiseen, eli täyden hinnan sijaan voit alentaa hintaa tietyllä määrällä pisteitä.

Ihan kaikkien tuotteiden kohdalla näin ei ollut, mutta tuotteen asettaminen ostoskoriin toi esille Club One -pisteliukurin, jonka avulla jokainen voi päättää paljonko pisteitä haluaa tuotteen hankkimiseen käyttää.

Ilmainen kotiinkuljetus elokuun loppuun saakka


Nyt jos koskaan kannattaa TallinkSiljan verkkokauppaa kokeilla, sillä jotkut tuotteet ovat yli 30% edullisempia kuin laivalta ostettuna ja kaiken lisäksi tuotteet saa haluamaan noutopisteeseen ilmaiseksi aina elokuun 2017 loppuun saakka. Kannattaa katsastaa myös Verkkokaupan tarjoustuotteet, tuolta osastolta löytyy tuotteita varsin edullisin hinnoin laivahintoihin ja etenkin maahintoihin verrattuna.


Nähtäväksi jää laajentaako TallinkSilja verkkokaupan tuotevalikoimaansa myös muihin laivatuotteisiin, kysyntää varmasti olisi. Alkoholituotteiden myynti verkkokaupan kautta ei varmasti ihan heti toteudu, mutta alustahan on varsin toimiva. Mielenkiintoista nähdä mihin saakka kehittyvä TallinkSilja verkkokauppansa vie lähivuosina ja milloin kilpailijat seuraavat perässä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti