tiistai 1. elokuuta 2017

CALLE TALLINNA ELOKUU 2017 TARJOUKSET

Eipä näytä pahemmin Viron alkoholiverojen nosto tarjoustuotteisiin purevan. Calle tarjoaa elokuussa jälleen mainioita tarjouksia kahdessa eri liikkeessä, D-terminaalia vastapäätä pienemmässä liikkeessä ja Norde Centrumin ainoana auki olevana liikkeenä isossa myymälässä.

Tässä kuussa tarjouksessa tuotteita jälleen laidasta laitaan, oluista RTD-juomiin ja viineistä viskeihin. Toivottavasti sinulle tulee sähköpostiin jo Callen uutiskirje, alkukuun tarjouksiin kuului edullinen Lonkerotarjous ja Viinitonkkatarjous.

Samalla voit myös voittaa tablet-laitteen kuukausittaisesta arvonnasta. Uutiskirjeen voit tilata osoitteesta www.calle.ee. Samasta osoitteesta voit myös katsastaa nämä Elokuun tarjoukset ja tehdä vaikkapa sen ennakkotilauksen odottamaan noutoa ja maksua.

Ja jos nyt vielä jollekin on epäselvää mistä sinne Norde Centrumin (nimi muuttuu syksyllä Nauticaksi) Calleen pääsee sisään, niin mallia voi ottaa tämän webbikameran kuvista. (päivittyy 15 sekunnin välein). Itse kauppakeskus valmistuu kovaa tahtia ja nyt on jo vedetty parkkipaikallekin uudet pinnat. Rakentamista pääset seuraamaan "pihan puolelta" tästä kameralinkistä.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti