maanantai 28. elokuuta 2017

LUXLIMU – VARAA NYT LIMUSIINIAJELU TALLINNASSA TARJOUSHINNALLA

Haluaisitko itsellesi tai vaikka ryhmällesi hieman paremman kulkupelin alle? Eikö sataman ”tilatakseja” oikein viitsisi napata lennosta? Siirtymisiin ja kuljetuksiin on olemassa se parempi vaihtoehto, nimittäin limusiini. Tallinnatutuksi.fi lukijat saavat kaiken lisäksi nauttia parin tunnin lystistä muita edullisemmin. Osallistu myös kilpailuun, voit voittaa tunnin limusiiniajelun kuohuviinin kera!

Luxlimu tarjoaa Tallinnatutuksi.fi –sivuston lukijoille varsin mukavan ja rahanarvoisen tarjouksen,”TALLINNATUTUKSI” –koodia käyttävät saavat tuon parituntisen ajelun hintaan 99 euroa. Nyt kannattaa olla hereillä esimerkiksi omia Tallinna-pikkujouluja varten, sillä suosituimpia päiviä varataan täyteen jo täyttä häkää.

Käytä alennuskoodi "TALLINNATUTUKSI" vaikka heti varaamalla oma limusiinikuljetus itsellsi, yllätykseksi tai ryhmän siirtymisiin. Soita +372 59 199 199  tai meilaa info(at)luxlimu.ee

Koodilla saat itsellesi, kaverillesi tai kaveriporukallesi kahden tunnin limusiiniajelun alennettuun hintaan. Normaalisti kahden tunnin limusiinikuljetus maksaa alkaen 65 euroa tunti, eli 130 euroa. Alennuskoodi on voimassa vuoden 2017 loppuun. Voit kysyä myös tarjousta pidemmälle ajelulle tai vaikkapa kuljetukselle Pärnuun.

Yhteen Luximu limusiiniin mahtuu maksimissaan kahdeksan kyydittävää ja kahteen valkoiseen limusiiniin mahtuu yhteensä 16 henkilön ryhmä mainiosti kuljetettavaksi. Keksitkö jonkun hienomman kuljetuksen esimerkiksi satamasta hotellille tai vaikkapa hotellilta ruokapaikalle? No onhan ne taksit edullisempia, mutta edelleen tämä on yksi niistä elämyksistä joka muistetaan vielä pitkään.


Kuljetus satamasta hotellille – ja takaisin?


Luxlimu tarjoaa myös kuljetuspalvelua paikasta A, paikkaan B. Jos esimerkiksi tarvitset itsellesi tai kaveriporukallesi mukavimman ja ylellisimmän siirtymisen satamasta hotellille tai päinvastoin, ratkaisu on silloin Luxlimun siirtopalvelu. Yhdensuuntainen siirtyminen maksaa 50 euroa ja meno-paluu 80 euroa. Kerro tilatessasi limusiinia moneltako laiva tulee ja monen aikaa haluat palaa hotellilta satamaan. Voit soittaa suoraan Luxlimulle numeroon +372 59 199 199 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info(at)luxlimu.ee. Voit tehdä tilauksen tai kysyä lisätietoja suomeksi.

Luxlimu kilpailu - voita kuohuva limusiiniajelu!


Haluaisitko voittaa tunnin limusiiniajelun kuohuviinin kera? Osallistu Facebookissa Tallinnatutuksi.fi Luxlimu-kilpailuun ja voit voittaa itsellesi ja maksimissaan seitsemälle kaverillesi tunnin juhlallisen limusiiniajelun Tallinnassa kuohuviinin kera! 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti