sunnuntai 20. elokuuta 2017

TRAVELBIRDIN MATKASSA TALLINNAAN JA VIROON

Koulut ovat alkaneet ja kesä kääntyy väistämättä kohti syksyä. Matkoja on nyt edullisesti tarjolla ja varsinkin viikolla pääsee matkaamaan Tallinnaan todella edullisesti. Ympäri vuoden edullisia matkoja Tallinnaan tarjoaa myös Travelbird, jonka tarjonta kannattaa käydä säännöllisesti katsastamassa, tarjolla voi olla jopa edullisempia retkiä Tallinnaan mitä laivayhtiöt pystyvät tarjoamaan.


Tälläkin hetkellä TravelBird tarjoaa kahdeksan eri tarjousta Tallinnaan ja Viroon, suurin osa tarjouksista on kuitenkin etelänaapurimme pääkaupunkiin. Kiinnostaisiko kenties:

Miniloma Tallinnassa neljän tähden hotellissa viikonloppuna (1 tai 2 yötä) alkaen 29 euroa per henkilö perustuen kahteen henkilöön.

Neljän tähden tyylikkyyttä Tallinnassa, (1 tai 2 yötä) alkaen 49 euroa per henkilö perustuen kahteen henkilöön. Tarjous sisältää mm. pullon kuohuvaa.

Oopperaa ja balettia Tallinnasa (1-4 yötä) alkaen 89 euroa sisältäen lipun valitsemaasi ooppera- tai balettinäytökseen. Hinta per henkilö perustuen kahteen henkilöön.

Virolaisen alkoholin maistelu Tallinnan sydämessä, alkaen 69 euroa, sis hotelliyöpymiset ja 1,5 tunnin opastetun alkoholimaistelun. 

Katso myös muut Tallinna tarjoukset TravelBirdin sivuilta! Sivuille pääset vaikkapa klikkaamalla allaolevaa mainosbanneria. Samoilta sivuilta löydät matkatarjoukset ympäri Eurooppaa ja maailmaa, valinnanvaraa riittää todella paljon.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti