tiistai 8. elokuuta 2017

LIVIKON VISKIVALIKOIMA KASVAA - NYT JOPA 300 VISKIÄ

Livikon viskivalikoima sen kuin kasvaa kasvamistaan. Nyt jo melkein 300 tuotteen tarjonnan omaava Liviko tarjoaa tuotteita erinomaisilla hinnoilla. Eihän ne hinnat näissä tuotteissa ihan älyttömästi Suomen hinnoista poikkea, mutta kyllähän Livikon verkkokaupasta ja myymälöistä voi tehdä todella maistuvia löytöjä.

Livikon 300 viskituotteen kokoelma on komeaa katseltavaa. Harvinaisempia tuotteita ja miksei myös kaikkia ostoslistalla olevia tuotteita todellakin kannattaa tilata ennakkoon odottamaan myymälään, sillä varmistaa tuotteiden saatavuuden ja hinnan joka näkyy netissä.

Onhan se hienoa että Suomen alkosta löytyy yli 300 viskituotetta, mutta jos vähänkään haluaa vaihtelua tähän eikä halua ulkomailta tilata kotiin viskejä, niin Liviko on mainio vaihtoehto pistää vähän sitä omaa viskikaappia uusiksi. Ja viskihän on siitä hyvä, että se toimii mainiosti lahjana tai vaikkapa ihan maistelutuotteena.

Pikainen hintavertailu - pitihän se arvata!


Pikainen Alkon ja Livikon hintavertailu osoittaa, että esimerkiksi Johnny Walker Blue Label on alkossa 219 euroa ja Livikossa 199 euroa. Niin, 20 eurolla saa jo päiväristeilyn Viroon jos hintaeron haluaa näin laskea. 

Ja seuraavaksi iso lahjavinkki. Livikossa Jameson, 4.5 litran iso kiikkupullo maksaa 119,90 euroa, hinta Alkossa sitten sama pullo kiikkuineen 218,00 euroa. Ihan ei ole satasta eroa siis. Ja tähän itkunaurua.

Monen suosikkiviski on Lagavulin 16YO Single Malt, savuinen nektari tuolta sumuisilta saarilta. Sumuinen Alkon hinta 75,88€, Livikossa 59,50€.

Livikon kampanjatuotteena on kuitenkin Dewar's White Label, 0,7 litran pullossa. Karamellin, savuisen ja mausteisen aromit omaava viski on maultaan savuisen mausteinen, ehkä myös vähän vanilijaa. Hinta 12,99€ ja tätähän ei Alkosta taida saada edes rahalla. 

Kun suunnittelet matkaa Viroon, kannattaa koukata Livikon kampanja-sivun kautta ja tehdä ennakkotilaus. Vaikka et välttämättä olisi varma milloin seuraavan kerran Tallinnaan pääset, näillä hinnoilla saat tuotteet ostetuksi juuri nyt. Ja tuotteethan odottavat sinua sitten Tallinnassa.

Nappaa Dewar's tästä mukavalla hinnalla:


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti