keskiviikko 2. elokuuta 2017

TQILAKAZE GORDONIN TAPAAN

Saamiemme tietojen mukaan Tqilakaze - uusi tapa nauttia Tequilaa on valloittanut kiitettävästi koko Suomenniemeä. Moni on hieman ihmetellyt uudenlaista shottia ja laadukasta pakettia jonka saa vieläpä edulliseen hintaan, mutta tuote on otettu mukavasti vastaan. Tqilakaze on oivallinen lahja ja vaikkapa hauska polttareiden ohjelmanumero sankarille tai koko köörille. 

Toimitukseen tuli mainio linkkivinkki, jossa Gordon Törmälä, tuo hieman erikoinen hönö vipeltäjä, oli saanut lahjaksi Tqilakaze -paketin ja luonnollisesti videoinut nautintotapahtuman. Oliko se Teqilan nappaus nautintoa vai silkkaa tuskaa, katsokaapa oheinen video. Taisi ainakin ukulele tulla vireeseen? TIMOS TUDIO proudly presents. Muista laittaa äänet päälle!


Gordon Törmälä seikkailee, tutkii, hutkii ja opettaa. Ei aivan Ramsay, mutta melkein. Voi olla että pääsemme Gordonin kanssa tekemään jossain vaiheessa yhteistyötä, mutta sillä välin kannattaa käydä katsastamassa Gordonin muita videoita.

Tqilakazea voit edelleen hankkia Livikosta edulliseen hintaan joko tilaamalla ennakkoon noutoa varten, tai sitten vierailemalla Livikon Tallinnan kaupassa. Suosittelemme tilaamaan ennakkoon, sillä aina ei ole takuita onko suosikkituotetta hyllyssä saatavana. Toki voit tilata tuotetta myös suoraan kotiisi Tqilakazen kotisivujen kautta.

Laatupaketti edulliseen hintaan


Paketti sisältää Tqilakaze 5cl pullon, shottilasin, Tqilakaze - otsanauhan, melkein aidon 500 euron setelin, lasinalusen, suolaa, huuhteluun tarkoitettua suolaliuosta. Ainoastaan tuorejutut, eli limen tai sitruunan joutuu hankkimaan itse. Ja saa tempun tehdä toki appelsiinillakin. Paketti maksaa siis tällä hetkellä Livikossa tarjouksessa 12,99€.

Virossa on ollut Tqilakazen kampanja, jossa ryhmät ja yksittäiset ihmiset saivat ilmottautua vapaaehtoisiksi Tqilakazen koekaniineiksi. Tuotteen sai ilmaiseksi sillä ehdolla, että he julkaisevat tuotteen nauttimistilanteesta videon. Pikkulinnut ovat kertoneet että tämä saattaa tulla myös suomalaisille mahdolliseksi jossain vaiheessa, joten suosittelemme myös tykkäämään Tqilakazen Facebook-sivuista jotta olet ensimmäisten joukossa ilmoittautumassa testaajaksi. Toki jos sinulta löytyy video aiheesta jo nyt, kannattaa ottaa yhteyttä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti