Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Liviko Store & More uusi verkkokauppa nyt auki!

Liviko Store & More verkkokauppa on siis nyt vihdoin ja viimein avattu uudistuneen valikoiman kera. Pintaremontti on ollut tarpeen, sillä vanhempi versio verkkokaupasta oli kieltämättä hieman vanhemmanpuoleinen ja epäkäytännöllinen.

Tarjolla on nyt astetta tai kahta parempi verkkokauppa, jossa tuoteselosteillekin on annettu mainiosti tilaa. Tuotteita on runsaasti ja esimerkiksi viinien kohdalla on nyt hienosti lueteltuna viinin ominaisuuksia ja mihin tilaisuuksiin viini kenties sopii. Nyt ostaminenkin muuttui kerralla helpommaksi! Tyylikästä ja kätevää verkkoshoppailua!

Olutvalikoima on mukava sekin ja voit ostaa Livikon verkkokaupasta jopa Suomenlinnan panimon omaa olutta. Tarjolla on viinien lisäksi tietenkin väkevämpää viinaa ja kaikki mahdolliset juomat.


Käy tutustumassa Liviko Store & More uusittuun nettimyymälään, tilaa haluamasi tarvikkeet, maksa ja nouda haluamastasi liikkeestä Tallinnasta. Muista myös rekisteröityä ja tilaa Liviko -uutiskirje niin pysyt ajan tasalla Tallinnan parhaista juomatarjouksista ja mm. maistajaisista.

Kauppaan pääset tästä: Liviko Store & More, www.alcostore.ee

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti