sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Prisma sulki sataman myymälän Tallinnassa 1.3.2015

Prisma laittoi maaliskuun alussa Tallinnan satamassa sijainneen "Pikku-Prisman" kiinni. Tieto tuli monelle todellisena yllätyksenä ja Prisma ilmoitti tästä lähinnä omissa mainoksissa ja tietenkin kaupan ovella.


Prisma kuitenkin jatkaa noutomyyntipalvelua ja tämän tiedon mukaan ennakkotilaukset ja niiden nouto siityy Prisma Sikupilliin. Myymälä oli kieltämättä aika pieni ja etenkin parkkitilat olivat todella vähäiset ja epäkäytännölliset Prisman tarpeille.

Prismahan on jo aikoja sitten ilmoitanut rakentavansa Tallinnan keskustaan oman ison myymälänsä ja sen on määrä olla valmis vuoden 2016 alkupuolella. Kyseistä kompleksia johon tulisi myös bussiasema ollaan rakentamassa Hobujaama ja Ahtri -katujen risteykseen. Tämä olisi tietenkin suomalaisturisteille todella hyvä paikka, Ahtri-katuhan on se katu jota monet suomalaiset ajavat tai ylittävät kun satamista vyörytään kohti Tallinnan varsinaista keskustaa.

Prisman sulkemista on vähän ihmetelty eri foorumeilla, ilmeisesti kauppa ei saanut sittenkään isompaa jalansijaa Livikon ja SuperAlkon ja monen muun kaupan puristuksessa Tallinnan satamassa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti