tiistai 24. maaliskuuta 2015

Viinalaatikkojen hintavertailu Tallinna

Suosittu Tallinnan viinakauppojen hintavertailu on päivitetty tänään 24.3.2015. Hinnat ovat kauttaaltaan nousussa, joidenkin kauppojen jotkut hinnat olivat kuitenkin pysyneet samana. Isoja eroja eri kauppojen välillä taas on, se tässä on todettava. Mukana tällä kertaa ovat Liviko, Alkotraz, SuperAlko, Prisma, Winestore, Sadamamarket, Alkopörssi, Eckeröline, Tallink ja Tallink Pre-Order. Viking Linen nettihinnastosta ei juurikaan laatikkohintoja löytynyt, joten ne jäivät vertailun ulkopuolelle.

Mukana ovat myös kolme Tallinnasta Suomeen postitse tuotteita tarjoavaa nettikauppaa, mutta varsinaisesti näitä hintoja ei ole vertailtu kauppojen hintoihin. Osviitaksi kuitenkin. Vaikea on mennä arvottamaan tuotteiden saamista kotiovelle postikulujen lisäksi, joten jokainen tehköön omat johtopäätökset. Hintaerot ovat näihin verrattuna kuitenkin kohtuullisen, jopa yllättävän pieniä.

Tarjouksia tulee ja menee, tässä hinnat tänään 24.3. Mikäs hintavertailu päivitetään seuraavaksi?

Viinamäyräkoira, hintavertailu, tallinna, viinalaatikko, alkoholi
Klikkaa kuvaa ja vertaile2 kommenttia :

  1. Hinnat on muuttuneet, saisiko uuden päivityksen?

    VastaaPoista
  2. Uusimmat löytyy täältä: http://www.tallinnatutuksi.fi/p/blogin-hintavertailut.html Viinalaatikoiden hinnat päivitetty helmikuussa ja uutta versiota pukkaa vielä toivottavasti tässä kuussa...

    VastaaPoista