tiistai 31. maaliskuuta 2015

Nyt Tallinnaan! Hullut päivät ja Osturalli!

Nyt eletään Tallinnassa varsinaista shoppailijan kevättä, kun Stockmannin Hullud Päevad ja Kaubamajan Osturalli osuvat samoihin ajankohtiin, ensi viikolle.

hullut päivät tallinna, tallinna hullud päevad, tarjoukset tallinnaHeti pääsiäisen jälkeen, keskiviikkona 8.4.2015 alkaa Stockmannin Hullut Päivät Tallinna, joten jos Helsingin keltaisten kassien karnevaali jäi jostain syystä väliin, kannattaa ehdottomasti täräyttää Tallinnaan vaikka pitkäksi viikonlopuksi. Hullut Päivät päättyy sunnuntaina ja tarjouksia riittää joka päivälle.

Stockmann Tallinna Hullud Päevad

Keskiviikon 8.4. tarjoukset
Torstain 9.4. tarjoukset
Perjantain 10.4. tarjoukset
Lauantain 11.4. tarjoukset
Sunnuntain 12.4. tarjoukset

Lentotarjoukset

Kaubamaja Osturalli

Osturalli, tallinna kaubamaja, Kaubamaja tarjouksetKaubamajan Osturalli pistää ostosrallin vieläkin paremmaksi, sillä tarjouksia riittää koko viikolle, maanantaista sunnuntaihin. (6.-12.4.)

Maanantain 6.4. tarjoukset
Tiistain 7.4. tarjoukset
Keskiviikon 8.4. tarjoukset
Torstain 9.4. tarjoukset
Perjantain 10.4. tarjoukset
Lauantain 11.4. tarjoukset


Osturallin katalogi

Kaubamaja ja Stockmann sijaitsevat melko lähekkäin ihan Tallinnan keskustasta ja HC-shoppaaja valitsee varmasti oman hotellinsa näiden kahden välittömästä läheisyydestä. Hyviä vaihtoehtoja olisi varmasti Viru Hotelli, Tallink City, Radisson Sas ja muutama muu hyvä hotelli Tallinnassa. Toki kauempaakin ehtii ja kerkiää, joten nyt varaamaan omaa shoppailumatkaa Tallinnaan.

Muista tarkistaa myös muuta mainiot tarjoukset täältä. (Linkki Superhind -sivustolle)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti