sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Lukijakilpailu! Osallistu ja voita majoitus- ja hyvinvointipaketti Pärnun Suvilaan!


Tallinna Tutuksi -sivujen yhteistyökumppani Suvila järjestää tästä hetkestä alkaen kilpailun, johon osallistuminen on helppoa. Ja osallistuminen todellakin kannattaa, sillä palkintona voittajalle on peräti 230 euron arvoinen majoitus- ja hyvinvointipaketti Pärnuun!

Palkintona on kolmen päivän ja kahden yön majoitus Pärnussa mainiossa Suvila-nimisessä lomakodissa. Tämän lisäksi voittaja tulee saamaan 100 euron arvosta lahjakortteja haluamiinsa palveluun (esim. ruokailu, hyvinvointipalvelut, joita voittaja ilmoittaa haluavansa Pärnun palkintoloman varauksen yhteydessä). Majoitus on mahdollista jopa neljälle ja arvoltaan majoitus on 130 euroa.

Näin osallistut:

Sinun tulee vastata Tallinna Tutuksi - Facebooksivuilla olevaan kysymykseen kirjoittamalla vastaus kyseisen kysymyksen kommenttikenttään: 

Mikä on parasta Pärnussa? 

Toki saat tykätä Suvilan ja Tallinna Tutuksi -Facebook-sivuista ja jakaa kilpailua myös kavereillesi. Onhan mahdollista että kaverisi ottaisi voittaessaan juuri sinut mukaan Pärnuun!

Mikäli et omista Facebooktiliä, voit lähettää oman vastauksesi myös sähköpostilla osoitteeseen tallinnatutuksi(at)gmail.com. Laitathan mukaan omat yhteystietosi, kiitos.

Kisa on voimassa tästä päivästä alkaen, aina pääsiäismaanantaihin 6.4. klo 24:00 saakka. Palkinto arvotaan kaikkien kysymykseen kommentoijien kesken. Voittajan nimi ilmoitetaan 7.4. Tallinna Tutuksi Facebook-sivuilla ja voittajaan otetaan myös henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostitse / Facebook-viestillä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoyöpyminen (kolme päivää ja kaksi yötä) on käytettävissä 31.5.2015 mennessä Suvilan varauskalenterista löytyvillä ajankohdilla. Kolmen päivän ja kahden yön majoitus voi olla viikonloppuna tai viikolla ja varaustilanteen salliessa voittaja voi myös jatkaa majoitusta normaalihinnaston mukaan.

Pääsiäiseksi Pärnuun?

Jos mietit vielä mitä tekisit Pääsiäisenä, niin nyt nopeat syövät hitaat. Pitkä viikonloppu Pärnussa lataa kivasti akkuja ja viime hetken peruutuksen takia Suvilan Pääsiäisviikonloppu on vielä vapaana! Jos pääsiäissuunnitelmat ovat vielä auki, niin tästä Pärnusta mukava majoitus edulliseen hintaan. Pärnuunhan pääset mukavasti omalla autolla tai vaikkapa bussilla ja tarvittaessa Suvilan omistajat neuvovat kaikissa käytännön asioissa matkustamiseen ja Pärnuun liittyen.

Toimi heti, ota yhteyttä vielä tänään!22 kommenttia :

 1. Kaunis lomaparatiisi lähellä kotosuomea.jarno.trast@netti.fi

  VastaaPoista
 2. Pärnu on elämän ehto ja kehto ,mukava uimaranta.
  Ystävälliset ihmiset.

  VastaaPoista
 3. Hieno hiekkaranta on Pärnun vetonaula.

  VastaaPoista
 4. hienot rannat, turvallinen ja kodikas pikkukaupunki, hyvät ostosmahdollisuudet kohtuuhinnoin, rauhallista ja viihtyisää, kivoja ihisiä

  VastaaPoista
 5. Hyvä kesäkohde lyhyen matkan päässä. malsu69@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Parasta on upea ranta, missä tapahtuu aamusta myöhään yöhön, loistavat ruokaravintolat ja kahvilat, ihanat pienet hotellit, kauniit omakotitalot ja pihat, hyvät shoppailupaikat. Jopa karaokebaari pitää aina tsekata.Monipuoliset tapahtumat pitkin kesää. Helppo liikkua kävellen tai fillarilla.Rentoa oleilua ja kuljeskelua. Pääsee helposti lomatunnelmaan. Suosikkipaikkojani!

  VastaaPoista
 7. Kaunis ja ihanat hiekkarannat.
  lilli75@jippii.fi

  VastaaPoista
 8. Kiva kohde lyhyen matkan päässä. Upea ranta, hyvät ravintolat, monipuoliset ostosmahdollisuudet ja paljon nähtävää.
  lmattss@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Kaunis merenrantakaupunki lyhyen matkan päässä. Paljon ihania ravintoloita. Hyvät ja monipuoliset ostosmahdollisuudet.
  leenmatt@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Olimme viime kesänä ensimmäistä kertaa. Ehdottomasti parasta on ruoka ja ennenkaikkea palvelu ja iloiset ihmiset. Tänä vuonna viemme koko perheen

  VastaaPoista
 11. ruoka ja palvelut,läh alsebon@Gmail.com

  VastaaPoista
 12. Hiekkaranta, kävelykatu ja Suomalaine pizza.

  VastaaPoista
 13. Pohjolan riviera -tunnelma hiekkarantoineen ja kioskeineen ja se, että tunnelma on kodikkaampi kuin oikealla rivieralla.
  ercan@jippii.fi

  VastaaPoista
 14. Uimaranta ympäristöinen ja kävelykatuineen on kuin pikku Nizza, mutta tunnelmallisempi. t. Anna sevgili@jippii.fi

  VastaaPoista
 15. Se koko rannan alueen miljöö huviloineen, söpöine pikku hotelleineen ja kojuineen on niin tunnelmallinen, että se tuo hyvän kesälomafiiliksen ja tunnun ulkomailla olosta. soytari@jippii.fi

  VastaaPoista
 16. Pirkko: Rannan ihanat kahvilat :) pirkko.h@jippii.fi

  VastaaPoista
 17. Hieno merellinen kaupunki. Edullinen lomakohde.

  VastaaPoista
 18. Kohde johon ehdottomasti haluaisin perheeni kanssa tutustua.

  VastaaPoista
 19. En ole päässyt vielä tutustumaan kohteeseen, mutta matkajuttujen perusteella uimaranta on Pärnussa se highlight, kaikki kaikessa, ja ilmeisesti erityisen ihana, kun sitä moni hehkuttaa. Toivottavasti tulisi mahdollisuus tutustumiseen ensi kesänä. ozkan@jippii.fi

  VastaaPoista
 20. Pärnu on suosittu kohde ja monet pitävät haluaisin käydä

  VastaaPoista
 21. Mukavan pieni ja kaunis kaupunki, jossa on hyvät kylpylä ja mukavat ihmiset.

  VastaaPoista
 22. Kyllä se hieno hiekkaranta houkuttaa samoin kuin viihtyisät, vanhat puutalot.

  VastaaPoista