tiistai 10. maaliskuuta 2015

Matkapoikien hintahulinat - varaa heti!

Matkapoikien jo lähes legendaariset hintahulinat ovat täällä taas. Jos mielesi tekee risteilylle Tallinnaan, hotellimatkalle Tallinnaan tai vaikkapa muualle Viroon kylpemään, niin Matkapoikien hintahulinat ovat se paikka joka kannattaa käydä tsekkaamassa nyt ja heti.

Hintahulinat ovat virallisesti auki 11.-18.3.2015, mutta sähköpostiin äsken tullut viesti vie linkkeineen jo Hintahulinoiden pyörteisiin.

Hintaesimerkkeinä vaikkapa Baltic Princess risteily Turusta, 2,5 euroa per henkilö. Ja ei, siinä ei ole pilkkuvirhettä. Helsingistä Tukholmaan pääset myös edullisimmillaan viidellä eurolla Viking Linen Mariellalla ja Gabriellalla, Siljalla Tukholmaan pääset halvimmillaan 7,5 euroa per henkilö. Nyt voi sanoa että on halpaa ja edullista!

Päiväristeilyt Tallinnaan ovat edullisimmillaan 9 euroa, Viking Linen XPRS -aluksella. Hotellimatkat Tallinnaan ovat järkyttävän edullisia, laivamatkat ja yö hotellissa halvimmillaan 29,50e Viking Linellä. Ja jos on aikaa viikolla lähteä reissuun, yksi yö laivalla ja yksi hotellissa on Tallinkillakin edullisimmillaan 39 euroa...

Varaa klikkaamalla allaolevaa kuvaa, tuet samalla uhanalaisia Tallinnabloggareita. Kiitos. Ja tähän perään se hymiö.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti