torstai 19. maaliskuuta 2015

Viinahuuto.com tarjoaa kaupan päälle energiajuomaa!

Viinahuuto.com, yksi suosituimmista viinakaupoista netissä, on julkaissut tarjouksen, jossa tilaajalle on tarjolla kokonainen lava energiajuomaa. Ja lavalla tarkoitetaan tässä kohtaa 24 x 0,33l tölkkikokoelmaa. Kyseessä on Dynami:t -merkkinen energiajuoma, jota näkee monen rahtaavan kaljakärryissä Tallinnasta kotia kohti.

viinahuuto.com, dynami:it, dynamit, viinat netistä, viinahuuto

Tilaajan tulee tehdä tilaus joka on yli 222 euroa ilman kuljetuksia, mutta tuo summa tulee varsin nopeasti täyteen. Tehdään vaikkapa esimerkkitilaus kevätjuomista, onhan tuo pääsiäinen tuossa tulossa eikä vappuunkaan ole mitenkään liikaa aikaa. Ja toki helatorstaikin on tässä ihan tuntumassa:

Esimerkkitilaus:

3 x Fresita
3 x Martini Asti
2 x Hartwall Long Drink 24x0,33cl
1 x Saaremaa Vodka 40% 10x50cl
9 x Kalev white chocolate with rice crisp and blueberry

Vaikka tässä onkin vasta ostoslistan alku, jo näillä tuotteilla tulee mukavasti tuo summa täyteen. Kun tilaukseen lisätään tuo luvattu Dynami:t laatikko, saadaan yhteispainoksi sivun automaattisen laskurin avulla 44,8 kg ja hinnaksi pantteineen 237 euroa. Mikäänhän ei estä tekemästä vaikka neljää eri tilausta jotka ovat kaikki yli 222 euroa. Alle 900 euron ostoksilla saat siis neljä laatikkoa energiajuomaa, lähes sama juoma maksaa huomattavasti enemmän täällä kotimaassa...

Kun lasket verkkokauppojen hintoja, laske samalla paljonko rahaa menisi matkaan satamaan, laivamatkaan, Tallinnassa, tuliaisiin, aterioihin ja niin edelleen. Yllättäen vaakakuppi kääntyykin nettitilaamisen puolelle. Helppoa, kätevää ja niin pois päin...

Jos et ole vielä kokeillut tilaamista netistä, tee se vaikka samointein ja sinulla on juomat perillä vielä ennen omia juhliasi. Tuoreista Viinahuuto.com tarjouksista pysyt kärryillä luonnollisesti vierailemalla Viinahuuto.com osoitteessa ja Viinahuuto.com facebook-sivuilla.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti