sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

TallinkSilja Shuttle Car Shopping 1.3.-30.4.2015

Tallink Siljan Shuttle Car Shopping on jo usealle reissaajalle tuttu, mutta vielä on heitä jotka eivät ole kyseistä palvelua kokeilleet. Kyseessähän on varsin vaivaton tapa hakea juomat Tallinnasta ja mikä parasta, pantillisista tuotteista ei veloitetan panttia, joka on nykyään perus tölkkituotteissa jo 0,10 euroa per tölkki.

TallinkSilja Shuttle Car Shopping matkan voit varata normaalisti TallinkSiljalta, ja matka koostuu päiväristeilystä ja autopaikasta. Autoa ei ajeta ulos Tallinnan satama-alueelta vaan juomat haetaan satamassa sijaitsevasta varastorakennuksesta. Lue lisää Shuttle Car Shoppingista TallinkSiljan sivuilta.

Ostajan tulee tehdä tilaus laivalla ja listan ja hinnaston saa laivan infosta. Lista löytyy myös TallinkSiljan sivuilta ja vaikkapa tästä linkistä. Kyseinen Shopping -lista on voimassa nyt 1.3.-30.4.2015.

TallinkSilja, Shuttle Car Shopping, Tallinna Tutuksi,

Shopping -lista on laitettu nyt aika lailla kokonaan uusiksi, mutta toki sieltä löytyy ne kaikki kestosuosikitkin. Jägermeisterin ystäviä varmasti ilahduttaa tieto, että Jekut tekivät nyt paluun tälle listalle.

1 kommentti :