sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Viinahuuto.com maaliskuun uudet tuotteet

Blogin toimitus pääsi siis testaamaan näppärän nettikaupan, Viinahuuto.comin valikoimaan tulleet uutuustuotteet. Nyt täytyy todeta että valikoima sen kuin paranee ja uudet tuotteet ovat varsin mainioita, niin laadultaan kuin hinnaltaankin. Tuotteiden kiinnostavuutta lisää myös se, että näitä tuotteita ei välttämättä saa kotimaisesta monopoliliikkeestä tai edes Virosta kaupoista. Muutama viini on saatavilla vain ja ainoastaan ravintoloista ja nyt tietenkin sitten osoitteesta Viinahuuto.com

Näytepakkaus saapui nopeasti jälleen Matkahuollon kautta ja paketti oli paketoitu varsin mainiosti ja tiiviisti, kuitenkin niin että lasipulloilla ei ollut edes mahdollisuutta osua toisiinsa. Pääasiahan on se, että tuotteet tulevat tilaajalle ehjänä perille ja tällä paketoinnilla sitä ei tarvitse edes miettiä.

Uudet oluet


Käsityönä valmistetut oluet ovat olleet tapetilla kovasti viime aikoina. Viinahuuto.com tuo nyt kolme olutta suomalaisten ostajien iloksi ja tarjolla on kolme Tanker -olutta. Patuingel, Kyte peale ja Kylmale maale. 0,33 litran lasipullojen ulkonäkö on upea ja samaa voi sanoa myös sisällöstä. Tarkemmat makukuvaukset löydät kaupan sivuilta, mutta ennakkovaroituksena täytyy sanoa että nämä maut vievät kielen mennessään... siis positiivisella tavalla.


Toimituksen makutestissä kaikista löytyi jotain hyvää ja varsinaista yhteistä ykkössuosikkia ei näistä löytynyt. Tosin kaikki testihenkilöt eivät oikein oluen ystäviä olleet, joten erikoisoluet eivät pudonneet senkään vertaa. No, jäipähän muille enemmän.

Patuingel: Raikkaan hedelmäinen maku, vaalea, humalan maku nousee vahvasti esiin.
Kylmale maale: Todella tumma, lempeä, vahva, minttuinen
Kyte peale: Kuparinvärinen, vahva maltaan maku, humala puskee vahvasti maussa esiin.

 Ehdottoman suositeltavia oluen ystäville.

Uudet viinit
viinahuuto.com, tallinna tutuksi, rose, prosecco
Viinahuuto.com tuo uutuusviineissä mukavasti eri makuja ja hintaluokan tuotteita saataville. Toimitus ei vielä ihan tähän hätään kerennyt näitä kaikkia maistelemaan, mutta monen pullon speksit puhuvat puolestaan. Mielenkiintoiset tuttavuudet ovat Villa Teresan Rose ja Prosecco, pullojen korkit tuovat jo mieleen jotain nostalgista. Tässä ryhmässä laatuviiniä edustaa Giuseppe Campagnolan Amarone, jota toimitus on päässyt maistamaan aikaisemminkin. Maistuu!

1. Giuseppe Campagnola Amarone 2010 15% 75cl, 24.00e
2. Royal St. Charles Blanc De Blancs Brut 11%, 7.75e
3. Villa Teresa Veneto Rose Organic 11% 75cl 7.75e
4. Villa Teresa Prosecco Vino Frizzante 11% 75cl 7.75e
5. Vinhas Altas Vinho Verde 10% 75cl, 7.75e


Punaviini, valkoviini, kuohuviini, Villa Teresa, Viinahuuto.com

Kymmenen pullon toinen puolistko sisältää ihan kohtalaisia viinejä ja varsinkin Giuseppe Campagnolan Ripasso oli toimituksen mieleen. Samoin Ego Bodegas Goru herätti huomiota jo ulkonäöllään ja makukin oli varsin hyvä, vaikka hinnaltaan viini on todella edullinen. Tätä täytyy saada lisää! Urban -merkin rose ja punkku jäivät vielä testaamatta, mutta Castillo Malasombra Crianza pääsi toimituksen piinapenkkiin. Syrah rypäleestä pääosin valmistettu nektari toi kielelle vanilijaa ja kookosta, ihan niinkuin Viinahuuto.com sivuston selosteessa kerrottiinkin.

6. Giuseppe Campagnola Ripasso 2012 13,5% 75cl, 11.45e
7. Ego Bodegas Goru 2011 14,5% 75cl, 6.99e
8. Urban Rosé vom Zweigelt 12% 75cl 7.75e
9. Urban Zweigelt Blauer 13% 75cl, 7.75e
10. Castillo Malasombra Crianza 2009 13% 75cl, 6.99e

Urban, Ego Bodegas, Castillo, Viinahuuto.com, Redwine, Tallinna

Testisessio


viinahuuto.com, brut, kuohuviini, tallinna tutuksiEnsimmäisenä testipenkkiin pääsi uusi Royal Saint-Charles Blanc de Blancs brut 11%. Kyseessä aika perus kuohuviini, jonka maku ei ainakaan jää suuhun pyörimään. Vaikka on merkintänä Brut, ei maku ole järkyttävän kuiva. Sopii kyllä mainiosti aperitiiviksi ja drinkin ainesosaksi.valkoviini, vinho verde, viinahuuto.com, tallinna tutuksiVinhas Atlas Vinho Verde 10% oli raadin mielestä ihan perus valkoviini, joka kuitenkin toimii varsin hyvin aperitiivina ja esimerkiksi välimerellisen sapuskan kanssa todella mainiosti. Sitrusta hedelmää runsaasti sisältävä maku ja muutenkin helppo juotava.Urban, rose, rosé, viinahuuto.com, tallinna tutuksi
Urban Rose vom Zweigelt 12% oli kylmänä aika mitäänsanomaton, mutta lämmetessään toi mainiosti aromit esiin. Ruusuinen tuoksu, hento ja marjainen juoma. Rose-viinejä tulee harvemmin maisteltua joten tämä oli mielenkiintoinen uusi tuttavuus.punaviini, goru, ego bodegas goru, viinahuuto.com, tallinna tutuksi Ego Bodegas Goru 2011 14,5% pullon etiketti herätti hilpeyttä ja ihastusta. Samoin teki pullon sisältökin ja punaviini olikin testiryhmän suosikki. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan. Marjainen tuoksu ja maku, jopa hieman vanilijaa.


Uudet viinilaatikot

vini trebel, viinahuuto.com, viinahuuto, tallinna tutuksiViinahuuto.com verkkokaupan valikoimiin ovat tulleet myös Vini Trebel viinilaatikot, jotka ovat melkoisia tilaihmeitä. Blogin toimitus luuli paketteja kolmen litran bokseiksi, mutta ei, laatikoihin mahtuu mukavat viisi litraa viiniä. Laatikoiden ulkonäkö on kieltämättä pahvinen, mutta se on tässä keississä enemmänkin positiivinen juttu. Viiden litran tonkat käyvät mainiosti pieniin ja vähän isompiin kekkereihin.

Ja pakkauksistahan saa helposti sisukset pois ja viinipussin voi ripustaa kevätjuhliin vaikkapa oksanhaaraan. Viiden litran tonkasta riittää mainiosti juotavaa isommallekin porukalle.

Tulossa pian verkkokaupan valikoimaan!

Helppoa, nopeaa ja edullista!

Viinahuuto.comin uutuudet ovat mainio lisä jo ennestään mukavan laajaan valikoimaan. Mikäli mietit vielä uskaltaako lasipulloja tilata postin kautta, niin voimme todeta että totta kai voi.

Testaa nopeata tilausprosessia ja toimitusta Viinahuuto.comin sivuilta, klikkaa tästä kauppaan:

Viinahuuto.com, Tallinna tutuksi, webshopEi kommentteja :

Lähetä kommentti