keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Limusiinilla Keilan vesiputouksille ja takaisin!

Onko Tallinnan Vanha Kaupunki koluttu ja haluaisitte porukan kanssa nähdä vaihteeksi jotain muuta? Tai haluaisitko yllättää kumppanisi ja viedä hänet johonkin muualle kuin Raatihuoneen torille? Tallinnan ulkopuolella on paljon upeita juttuja jotka kannattaa ehdottomasti käydä tarkastamassa. Yksi näistä kohteista on Keilan upeat vesiputoukset, joista moni on yllättynyt. Miten tämmöinen paikka on aikaisemmin mennyt ohitse? Kuvat paikan päältä ovat todella upeita, mutta kyllä tämä paikka täytyy kokea ihan itse.

keila, keila vesiputous, limusiini keila

Nyt eletään jo syyskuun alkua, joten kohta alkaa olemaan myös viimeiset hetket varata omaa pikkujoulutekemistä Tallinnassa. 

Limusiinilla perille ja takaisin!


Luxlimun uusi paketti käsittää limusiinikyydityksen Keilan vesiputouksille, opastuksen paikan päällä ja takaisin. Matkaa putouksille Tallinnan keskustasta on reilut 30 kilometriä, joten matka taittuu reilusti alle tunnissa Tallinnasta Keilaan. Lisää paketteja löydät Luxlimun sivuilta ja muistathan että kaikki paketit ovat myös räätälöitävissä omien tarpeidesi mukaisesti!

Tilaa limusiini vaikkapa Tallinnan satamaan ja tee ryhmäsi kanssa retki upeille Keilan vesiputouksille!

Limusiini tulee luonnollisesti kuljettajan kanssa, joten itse ei tarvitse tätä upeaa valkoista autoa ajaa. Kuski toimii matkan aikana myös oppaana, joten n. kolmen tunnin retki sujuu kuin siivillä. Hintaan kuuluu myös lasilliset kuohuviiniä, joten retki toimii mainiona aperitiivina vaikkapa illanistujaisille.

Kelpaisiko kyyti?
Ja se hinta? Mahtava limusiinikokemus halutusta lähtöpaikasta (esim. satama tai hotelli tai jokin muu sovittu paikka) Keilan vesiputouksille, paikan päällä tutustuminen vesiputouksiin oppaan kera ja paluumatka haluttuun kohteeseen (esim. hotelli, ravintola, satama) ja tähän vielä kuohuviinit päälle (optiona toki saatavilla lisää kuohuviiniä), 

Tutustumistarjous:
Hinta yhteensä 150 euroa enintään kahdeksalle ihmiselle!
( kahdeksalla henkilöllä maksu on vain 18,75 euroa per henkilö!)

Siitä voi jokainen laskea paljonko hintaa tulee per porukan jäsen... Toki tähänkin pakettiin voi lisäksi räätälöidä vaikkapa Tallinna Sightseeingiä tai jotain muuta mukavaa. Tarjous on voimassa ainakin toistaiseksi, mutta kannattaa joka tapauksessa toimia nopeasti!

Ole ajoissa liikenteessä pikkujouluja ajatellen


Nyt jos koskaan kannattaa myös kysyä kyyditystä Tallinnassa limusiinilla, edelleen on voimassa Tallinna Tutuksi -sivujen tarjous, jolla saa ensimmäisen tunnin 1-8 henkilölle hintaan 50 euroa. Muista myös että on mahdollisuus räätälöidä vaikkapa koko päivän paketti jossa siirtymiset hoidetaan limusiinikyydein tai vaikkapa kiva ostosreissu Ülemistelle ja muihin Tallinnan ostoskeskuksiin. Kysy rohkeasti tarjousta joko puhelimitse tai Luxlimun kotisivujen kautta. Toimi nopeasti ennen kuin pikkujoulujen ruuhkahuiput yllättävät jälleen kaikki juhlijat...

Vieraile Luxlimun kotisivuilla tai soita suoraan suomea puhuvalle limusinikuskille Viroon ja varaa oma luksuskyytisi vaikka heti!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti