tiistai 27. syyskuuta 2016

Livikon lippulaivamyymälä valmiina palvelemaan - löydä huipputarjoukset

Livikon lähinnä satamaa sijainneen myymälän remonttityöt ja viimeistelyt ovat nyt valmiit ja myymälä on vihdoin valmis palvelemaan asiakkaitaan. Ns. Tallinnan kolmioon kuuluva Liviko kilpailee kovasti asiakkaista yhdessä Callen, Superalkon ja Alcostockin kanssa, eikä voi unohtaa myöskään Norde Centrumissa toimivaa Rimiä. Iso varastomyymälä palvelee sopivasti lähellä satamaa ja tänne on helppo tulla niin autolla kuin satamasta kävellen. Parhaiten tietty ostokset sujuvat ennakkoon ja luonnollisesti tilausta voi täydentää vielä myymälässä.
Useat tuotteet ovat Livikon myymälässä todella kilpailukykyisiä hintansa puolesta ja täältäkin löytyy tuotteita joita muualta ei ehkä niin vaan löydy. Liviko tuo itse maahan useampaa tuotetta ja se näkyy usein edullisempana hintana. Ja onhan Livikolla myös paljon omia tuotteita. Hintavertailu kannattaa tehdä etukäteen ja tietenkin tarkastaa vielä paikan päältä. Etenkin siinä tapauksessa kannattaa hintavertailua suorittaa sivustomme hintavertailujen ja eri kauppojen välillä kun teet ennakkotilauksen. Hyvissä ajoin tehty tilaus on noudettavissa haluamastasi Livikon myymälästä, mutta Lootsi 8 lippulaivamyymälä omaa hyvät paikoitustilat niin busseille kuin pienemmille autoille.

Kannattaa ehdottomasti myös vierailla Livikon nettisivujen tarjousosastolla, sieltä voi löytyä tuotteita todella edulliseen hintaan. Tälläkin hetkellä tarjouksia on 40 sivulla ja kun sivulle mahtuu 24 tuotetta niin kyllä niitä tarjouksia on oikeasti todella paljon. Kaikki tuotteet ovat mainiosti suodatettavissa sivujen kautta ja esimerkiksi viineissä on selostettu minkä ruokien kanssa ne sopivat parhaiten. Kannttaa tutustua!

Valikoima sisältää myös mukavia erikoisuuksia, tästä vaikka vinkiksi joululahjaksi tai vaikkapa pikkujoulujen kostukkeeksi erikoista Jamesonia?Ei kommentteja :

Lähetä kommentti