perjantai 30. syyskuuta 2016

Livikon syyskatalogi 2016 - lehti täynnä tarjouksia

Livikon upea katalogi on saanut vihdoin jatkoa myös digitaalisessa muodossa ja uusin katalogi on nyt luettavissa Issuu-palvelussa. Katalogia pääset selailemaan tästä katalogin kansikuvasta tai klikkaamalla tätä linkkiä.

Mukana on siis paljon erinomaisia tarjouksia kaikista Livikon tuotekategorioista oluista kuohuviineihin ja viskeistä viineihin. 68 sivuun mahtuu myös mukavasti tekstiä ja hieman taustoja näiden erilaisten juomien historiasta ja tekotavoista. Tarjolla on myös juttua mm. monen suomalaisen ginisuosikin uusin ilmestys, Star of Bombay. Perusversiota eli Bombay Sapphirea taitaa jokaisella ginin ystävällä olla kaapissa?

Tuo uutuusnektari on muuten tarjouksessa Livikon nettimyymälässä, joten kannattaa ainakin muutama pullo sitä ennakkotilaukseen napata ennen kuin loppuvat kesken. Livikon ennakkotilauspalvelu on varsin näppärä tapa helpottaa ostosten tekemistä reissulla ja reissun aikana voi keskittyä ihan muuhun toimintaan. No täytyy tietty todeta että melkein aina tulee myös heräteostoksia napattua mukaan kun käy noutamassa ja maksamassa tilausta.


Paljon erilaisia tarjouksia

Tarjouksia on kymmeniä ellei jopa satoja. Ja tuotteiden hintahaitari on laaja ja tästä katalogista voi jo hyvin bongata vaikkapa tulevat pikkujoulujuomat tai sitten joululahjat. Tarjouksessa on mm. Vana Tallinn Elegance, jossa yhdistyy elegantti muotoilu ja maku. Joko löytyy pullo omasta baarikaapista? Nyt se ei ole hinnalla pilattu. Tämä juoma nappasi palkintoja äskettäin järjestetyssä "The Luxury Spirits Masters 2016" -tapahtumassa ja palkittiin mm. parhaana liköörinä.

Lokakuussa suoritetaan Livikon liikkeissä inventaariota ja vaikuttaa kaikkien myymälöiden aukioloaikoihin seuraavasti yhtenä päivänä:

03.10.2016.– Narva mnt.7 Myymälä – 9:00 – 16:00
06.10.2016 – Mere pst.6 Myymälä – 9:00 – 16:00
10.10.2016 – Lootsi 8 Myymälä – 9:00 – 16:00

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti