maanantai 5. syyskuuta 2016

TallinkSilja Car Shopping listat - 31.10.2016 saakka

TallinkSiljan Tallinnan suuntautuvilla automatkoilla voi matkustaja tilata ennakkoon erilaisia tuotteita. Tästä löytyvät lokakuun loppuun olevat hinnastot sekä Shuttle Car Shopping ja Baltic Queen 22-tunnin risteilylle.

Shuttle Car Shopping ja Baltic Queen Car Shopping eroavat toisistaan siten, että Baltic Queenilla matkustaja ajaa auton autokannelle koko risteilyn ajaksi ja tilatut tuotteet toimitetaan auton viereen autokannelle. Shuttle Car Shopping on nopea tapa hakea viinat ja muut juomat Tallinnasta päiväristeilyn aikana. Shuttle Car Shoppingissa matkustaja tekee tilauksen, ajaa auton ulos laivasta Tallinnasta suoraan juomien pakkauspaikalle ja palaa jonottamaan laivaan pääsyä muiden Tallinnasta tulevien kanssa. Eli auto ei poistu satama-alueelta.

Näitä kahta ei tule sekoittaa TallinkSiljan Pre-Order -palveluun, josta voit siis tilata ennakkoon jalkamatkustajana ja automatkustajana. Autolla matkustettaessa tilatut tuotteet voi hakea paluumatkalla Tallinnasta heti matkalippujen saamisen jälkeen.

Tässä ajankohtaiset Shopping-listat:
(voimassa 1.9.-31.10.2016) 
Shuttle Car Shopping varausohjeet ja info löytyy täältä. 


(voimassa 1.9.-31.10.2016)  
22h risteilyn ohjeet ja opastus löytyy täältä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti