perjantai 30. syyskuuta 2016

Ravintola Masha tarjoaa modernin venäläiskeittiön maistuvimmat herkut

Moni on varmasti huomannut aivan D-terminaalin vieressä komeilevan kyltin, jossa lukee Masha. Masha ravintola tarjoilee upeasti sisustetussa ravintolassa modernin venäläiskeittiön maistuvimpia herkkuja. 


Ravintolan sijainti on suomalaisturistille erinomainen, sillä tässä voi piipahtaa syömässä tai juomassa nopeasti jotain tai sitten nauttia oikein pitkän kaavan mukaan syömingeistä joita ravintolalla on tarjota erilaisia.

Norde Centrumin ja TallinkSiljan D-terminaalin välimaastossa sijaitseva Masha ei ole kaukana edes
Eckerö Linen ja Viking Linen
käyttämästä terminaalista ja keskustan hotellitkin ovat kävelymatkan päässä. Erinomaisesti ravintolalla on suomenkieliset kotisivut, joten menuihin pääsee tutustumaan etukäteen. Pieni varoituksen sana, vesi tulee kielelle ihan varmasti. Ravintolassa voi pitää illanvietot hieman isommallekin porukalle, tuolloin kannattaa olla ajoissa liikenteessä ja varata tarvittava määrä paikkoja. Etenkin näin pikkujoulujen aikaan.


Maistuva menu 

Mashan runsas menu tarjoaa venäläisen keittiön klassikoita ja tarkemmin voit tutustua menuun Mashan kotisivujen kautta. Ja kyllä, kaikki ne klassikot löytyvät täältä suolakurkuista blineihin. Ja tietenkin myös juomien osalta voi päästä nauttimaan venäläisistä herkuista, kuinkas muuten.

Menusta löytyy erilaisia alkuruokia, keittoja, salaatteja, pääruokia lihasta ja kalasta ja näiden lisäksi erilaisia herkullisia jälkiruokia. Tarjolla on myös kolme erilaista syöminkiä, eli valmiiksi räätälöityä ateriakokonaisuutta. Nämä herkut löydät sivuilta Syömingit-osastosta.

Tripadvisor –sivustolla Masha on saanut ylistäviä arvosanoja ja lisää kuvia ravintolasta löydät näiden sivujen kautta. Moni on yllättynyt ravintolan ruokien herkullisuudesta ja kehunut jopa paikkaa Tallinnan parhaaksi venäläisruokaravintolaksi. Jos et ole vielä käynyt maistamassa tämän ravintolan herkkuja, piipahda ensi kerralla paikan päällä tai varaa pöytä ravintolasta.

Tallinna Tutuksi -etu!

Kun varaat pöydän, muista mainita "Tallinna Tutuksi etu", saat kyytipojaksi ruokailun yhteydessä 4cl lasillisen Smirnoff-vodkaa koko pöytäseurueelle! Edun arvo ravintolan hinnaston mukaan 3,30 euroa. Eli mitä isompi seurue, sitä enemmän pöytään kylkiäistä kannetaan. Pöydän voit varat klikkaamalla alla olevaa kuvaa tai sitten suuntaamalla suoraan Masha -ravintolan kotisivuille tästä linkistä varaamaan pöydän. Tarjous on voimassa näillä näkymin lokakuun 2016 pöytävarauksille. Hyödynnä etu!

Pikkulinnut kertoivat myös että ensi viikolla on tulossa myös kilpailua jossa palkintona lahjakortti Masha ravintolaan. Pysykää taajuuksilla.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti