keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Tallink Megastarin myymälästä jättikokoinen

Tallinkin Megastar -alusta odotetaan kuin kuuta nousevaa. Vajaan parin kuukauden päästä neitsytristeilynsä tekevä alus tulee olemaan ihan jotain uutta ja ihmeellistä, Megastarin omilta nettisivuilta voi jo nyt tutkailla mitä kaikkea uusi, uuden sukupolven alus, tuo tullessaan. 


Kuva (c) TallinkSilja
Upeita uutuuksia on luvassa, se on selvä. Jo nyt on tiedossa että laivan myymälästä tulee parikerroksinen, jopa 2800 neliömetriä käsittävä kompleksi. Pinta-ala käsittää 11 tenniskenttää ja tuleva Traveller Superstore myymälä on yli puolet suurempi kuin mikään muu Itämerellä palveleva myymälä.

Kuva (c) TallinkSilja
Toinen erikoisuus tulee olemaan ostettujen tuotteiden vientimahdollisuus autokannelle jo kesken matkan. Ihan kaikilla autopaikoilla tämä ei onnistu, vaan matkaajan tulee varata paikka Autotalli-kannelta. Traveller Superstoressa löytyy peräti 19 kassaa, joten jonoja tuskin pääsee syntymään. Omalta osaltaan tähän vaikuttaa myös se, että matkaajille tulee tarjolle Q-shopping, eli Megastar -aluksella voi hoitaa ostokset skannaamalla tuotteet siihen tarkoitetulla laitteella.

Parin tunnin laivamatkalle onkin luvassa nyt paremmat ostosmahdollisuudet kuin koskaan aikaisemmin ja laaja myymälätila mahdollistaa laajan tuotevalikoiman vaatteista designiin ja erikoisviineistä kosmetiikkaan. Megastar -alukselle tulee mm. rapakon takaa tuttu Kiehl's kosmetiikkaliike ja vaatemerkkejä aina Emporio Armanista alkaen.

Kuva (c) TallinkSilja
Megastar aloittaa liikennöinnin sunnuntaina 29.1.2017 Tallinnasta kello 13:30 ja ensimmäinen matka Helsingistä alkaa samana päivänä kello 16:30. Nähtäväksi jää ehtiikö Helsingin Länsisataman uusi, Länsiterminaali 2 valmistua siihen mennessä. Lippua neitsytmatkoille voi varata jo nyt ja kannattaa pitää kiirettä mikäli aiot päästä retkelle mukaan. Itämeren uusi kuningatar on pian täällä.

Samalla kun varaat matkaa, voit selailla TallinkSiljan uudistettua Shopping-osastoa.Täältä löytyvät kaikki laivoilta ostettavat tuotteet ja Club One tarjoukset.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti