torstai 5. tammikuuta 2017

Callen Norde Centrumin myymälä vaihtoi paikkaa

Norde Centrum, tuo varmasti lähes kaikkien tuntema kauppakeskus aivan Tallinnan sataman ja D-terminaalin tuntumassa, on ison remontin ja laajennusrakentamisen kourissa. Valmistumista joudumme odottelemaan pitkälle kevääseen ja kesään ja rakentaminen tuo myös isoja muutoksia kauppakeskukseen. 

Isoista remontoinneista ja rakentamisista huolimatta kauppakeskus on kuitenkin auki, mutta tällä viikolla tehdyt muutokset tietävät sitä, että kauppakeskukseen pääsee vain yksistä ovista sisään. Callen entisen myymälän paikalla tehdään isoja muutoksia ja myymälä onkin nyt siirretty tuon ainoan auki olevan sisäänkäynnin välittömään läheisyyteen, entisen apteekin ja kenkäkaupan tiloihin. Myös Rimi-kauppa on tietojemme mukaan normaalisti auki, mutta kulku kauppaan tapahtuu siis vain yhden oven kautta.

Reilusti yli 500 neliön tila ei ole vielä Callen lopullinen sijoituspaikka, sillä tietojemme mukaan Callen lopullinen paikka tulee olemaan kauppakeskuksen valmistuttua lähempänä D-terminaalia ja sinne suuntaan tehtävää isoa sisääntuloa. Mutta kaikille kyselijöille tätä kautta siis tiedoksi että Callen Norde Centrumin kauppa on siis auki, nyt hieman eri kohdassa. Sijoituspaikan näet ylläolevasta kartasta.

Callen satamamyymälä palvelee myös


D-terminaalia vastapäätä avattu pienempi myymälä palvelee myös kaikkia asiakkaita. Virossa on 1.2.2017 astumassa voimaan alkoholiveron korotus, joten nyt on mukava aika käydä ostamassa juomaa vaikka se tipaton tammikuu olisikin menossa. Vuoden 2017 alkupuolella valikoimaan on tulossa myös useita uutuuksia, joten kannattaa seurata Callekaupan kotisivuja ahkerasti ja käydä vaikkapa tilaamassa uutiskirje itselle.


Callen tammikuun 2017 tarjoukset löydät luonnollisesti myös Callen kotisivuilta.

Mikä Calle?


Moni varmasti ihmettelee mikä Calle on miehiään ja kauppojaan ja monelle automatkaajalle Calle on tuttu Tanskan ja Saksan rajalta. 10 kauppaa on lähes ohittamaton verkosto mikäli olet autolla liikenteessä matkalla Eurooppaan tai Euroopasta takaisinpäin. Tanskan ja Saksan rajalla olevaan Calleen ja sen tarjouksiin pääset tutustumaan vierailemalla osoitteessa Calle.dk


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti