torstai 26. tammikuuta 2017

Tallink Megastar ensimmäistä kertaa Tallinnassa

Tallink Megastar, joka aloittaa varsinaisen reittiliikenteen sunnuntaina 29.1.2017 Tallinnasta Helsinkiin, saapui keskiviikkona ensimmäistä kertaa omaan kotisatamaansa Tallinnaan. Ohjelmassa oli ramppien ja laituripaikan testausta ja ainakin kuvien perusteella kaikki sujui niin kuin pitikin. Uusi kiinnitysjärjestelmä vaikuttaa olevan todella nopea tapa kiinnittää alus laituriin.

Ensimmäistä kertaa testissä oli myös Tallinnan sataman ns. kakkoskerroksen ramppi, jonka avulla lastaus ja purku henkilöautojen ja kuorma-autojen suhteen tulee nopeutumaan huomattavasti. Melko hyvin Tallink on tähänkin saakka suoriutunut autojen lastauksesta, mutta nyt sen pitäisi sujua entistäkin sukkelammin.

Kuvakaappaus Õhtulehden kuvagallerian kuvasta.
Megastarin saapumista vastassa oli ainakin tallinnalainen Õhtulehden toimitus, jonka 55:n kuvan kuvagalleria löytyy täältä. Alus esitellään lehdistölle Tallinnassa perjantaina 27.1.2017 ja sunnuntaina alus aloittaa varsinaisen reittiliikenteen Tallinnan ja Helsingin välillä. Viikonlopun aikana saamme varmasti jo ensimmäiset sisäkuvat tästä Itämeren uusimmasta ja upeimmasta aluksesta. Suomalaisille matkustajille Megastar neitsytmatka suoritetaan sunnuntaina 29.1.2017 kello 16:30 alkaen. Lippuja tuolle reissulle näyttäisi vielä TallinkSiljan varauspalvelussa olevan.

Videokuvaa Megastarin saapumisesta Tallinnan satamaan 
(video Küllike Rooväli)Toinen video saapumisesta, esittelyssä myös uusi ramppi
(video Küllike Rooväli)Videota torstailta, esittelyssä Megastarin kiinnitysjärjestelmä
(video Küllike Rooväli)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti