tiistai 31. tammikuuta 2017

Callen myymälöissä edullisia uutuusviinejä!

Virossa alkoholivero nousee ja hinnat senkuin laskee. Ainakin Callen Tallinnan kahdessa kaupassa. Helmikuussa Calle tuo tarjolle jälleen uusia edullisia ja laadukkaita viinejä, tällä kertaa myyntiin tulee Famininghamin punaviiniä ja valkoviiniä, samoin markkinoille tulevat South Capen pullotuotteet kolmen litran viinipöniköiden rinnalle.

Australialaisen Famininghamin Shiraz - Cabernet Sauvignon kolmen litran laatikko on vain 10,49 euroa, yksittäisen pullon hinta on ainoastaan 2,99 euroa. Kolmen litran viinitonkka tulee edullisemmaksi litrahinnaltaan, mutta näillä hinnoilla kyse on melkeinpä makuasioista. Kaikki Famininghamin tuotteet löydät kätevästi Callen kaupan hakutoiminnolla.


Faminingahmilta valikoimaan tulee myös Chardonnay valkoviini, ja kolmen litran laatikolle hintaa tulee vaivaiset 10,49 euroa, samoin kuin punaviinin osalta. Myös 0,75 litran valkoviinipullot ovat hinnaltaan identtisiä punaviinipullojen kanssa. Pullon hinta on 2,99 euroa. Hinnat ovat kieltämättä alhaiset, mutta hinta-laatusuhde on varmasti kohdillaan. Lopullista arviota täytyy odotella siihen hetkeen kun pääsee tuotteita jossain vaiheessa maistelemaan. Joko olet tilannut ennakkoon Callesta?
Uutuutena helmikuussa myymälöihin tulee myös etelä-afrikkalaisen South Capen kysytyt Cape Red ja Cape White 0,75 litran pullot. Hinnat näilläkin uutuuksilla on todella alhaiset, vain 2,99 euroa. Eipä se viinipullon hinta tästä oikein hirveästi voi alemmaksi mennä, joten vaikka Viro korotti alkoholiveroa, Calle laskee hintoja.Tuotteita voit tilata Callen verkkokaupasta kätevästi ennakkoon noudettavaksi jommasta kummasta Callen myymälästä. Toki voit ostaa näistä myymälöistä tuotteita myös ollessasi Tallinnassa. Siirry Callen verkkokauppaan katsomaan muita tarjouksia tästä linkistä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti