torstai 5. tammikuuta 2017

Jägermeister hintavertailu tammikuu 2017

Vielä ennen Viron alkoholiveron nostoa (1.2.2017) päivitetään yksi hintavertailu lukijoiden pyynnöstä tai pyynnöistä huolimatta. Vuorossa on Jägermeister yrttiliköörin hintavertailu ja kyllähän se vaan taas on niin että on se nyt vaan tyhmää maksaa liikaa. Melkoisia eroja taas näkyvissä jopa Tallinnan kauppojen saatika sitten laivayhtiöiden välisssä hinnoissa. Ja Alkohan nyt tässäkin vetää pohjat, kuinkas muuten.

Taulukossa on nähtävissä isoimmat Jägermeisteriä myyvät Tallinnan kaupat, laivayhtiöt ja Alko. Värikoodi paljastaa onko pakkauksen hinta muihin verrattuna edullista (vihreä) vai kallista (punainen). Ja tähän väliin mahtuu tietenkin keltaisen ja oranssin eri väriskaalat. Pakkauskoon toinen lukema ilmoittaa litrahintaa, joten taulukosta voit nähdä missä ja millä tuotteella mahtaa olla edullisin litrahinta. Pakkauskokoja on kahdesta senttilitrasta 1,75 litraan.

Isoja eroja Jägermeisterin hinnassa


Hämmästyttävimmät erot ovat 1,75 litran jättipullossa. Edullisin hinta tässä on Livikossa (32,99e), mutta perässä tulevat Alkotraz, Calle ja Superalko. Hinnat vaihtelevat 33,15e ja 33,50e välillä, eli käytännössä sama mistä näistä sen ison pullon ostaa. Myös muissa Tallinnan kaupoissa hinnat ei nyt niin paljoa vaihtele, mitä nyt Sadamarketin Viinapörssissä pörssikurssit ovat nostaneet pullon hinnan 37,90 euroon, eli maksat pullosta melkein viisi euroa enemmän. Vitosen takia kannattaa jo pullo ostaa muualta.

Laivayhtiöistä Tallink tarjoaa samaa pulloa laivallaan hintaan 39,99e, kylkiäisinä tulee pumppu ja 20 muovimukia. Pre-Orderissa hinta on 33,99 eli ihan jees. EckeröLine pistääkin hinnan sitten ihan uusiin sfääreihin, pyytäen pullosta 43,50e. Toivottavasti et sortunut tähän tarjoukseen? Tai ainakaan Viking Linen "ison pullon tarjoukseen, hinta on 52,90e. Niin, hieman vajaa 20 euroa kalliimpaa kuin Livikossa. Jos ostit pullon Viking Lineltä, voit lohduttautua sillä että sait sentään pullon halvemmalla kuin Alkosta, jossa se maksaa 59,90e. Ihan ei saa Tallinnasta kahta yhden hinnalla.

Jägermeister hintavertailuun tammikuu 2017 pääset klikkaamalla kuvan isommaksi. Vertaile ja valitse ostospaikkasi tarkkaan! Hinnat otettu 5.1.2017 sivustojen hinnastoista. Kaikki muut sivuston hintavertailut löydät tämän linkin takaa tai sivun yläpalkista.

jägermeister, jägermeister 2017, jägermeister hintavertailuEi kommentteja :

Lähetä kommentti