perjantai 27. tammikuuta 2017

Limusiinitarjous 2017 Tallinnatutuksi.fi lukijoille - varaa limusiini ja nauti!

Oletko matkustamassa Tallinnaan? Tarvitsetko kyytiä satamasta hotellille tai vaikkapa hotellilta satamaan? Vai haluatko nähdä Tallinnaa tunnin kiertoajelulla tai käydä katsastamassa miltä näyttää Tallinnan ulkopuolella? Ehdottomasti paras ja kätevin ratkaisu kuljetuksiin on limusiinikuljetus. Eikä siitä tarvitse edes maksaa itseään kipeäksi.

Tallinnatutuksi.fi -sivuston lukijat pääsevät nauttimaan edullisimmista hinnoista. Sinun tulee vain ilmoittaa varausta tehdessäsi "Tallinnatutuksi -tarjous", niin saat ajelun huomattavasti edullisemmin. Eihän se taksillakaan ajo tietenkään Tallinnassa hirveästi maksa, mutta jos haluat yhdistää kivan elämyksen ja helpon kyydityksen, niin voimme vilpittömästi suositella palvelua. Jos et ole tätä vielä kokenut, niin nyt kannattaa tarttua tarjoukseen. Varaukset voit tehdä suomeksi, sinun ei tarvitse osata viron kieltä tai esimerkiksi englantia.

Varaukset osoitteesta www.luxlimu.ee tai puhelinnumerosta +372 59 199 199.

Tarjolla myös uusi upea Excalibur (1-8 henkilöä, hinta 85e/h, nyt 70e/h)
Tuntihinta sisältää siis kuljettajan, polttoaineet ja kuljetukset tunniksi 1-8 henkilölle. Totta kai voit nauttia limusiinikyydeistä yksin, mutta onhan se kaverin tai kaveriporukan kanssa paljon mukavampaa. Omien juomien tuominen limusiiniin onnistuu ja toki voit tilata juomaa limusiiniin valmiiksi, erillistä korvausta vastaan.

Varaa ajoissa!


Limusiini on Virossa todella suosittu hääauto, ihan niin kuin Suomessakin. Suosittelemme varaamaan oman kyydityksen mielellään hyvissä ajoin kuin viime tingassa. Kesä on luonnollisesti häiden aikaa, joten viikonloppu-ajeluita kannattaa alkaa pikkuhiljaa varailemaan mikäli aiot kesällä huristella limusiinillä.

Varaukset osoitteesta www.luxlimu.ee tai puhelinnumerosta +372 59 199 199.

Kannattaa myös tutustua Luxlimun erilaisiin tarjouksiin ja muihin kampanjoihin, sieltä voit löytää juuri itsellesi ja porukallesi sopivan paketin ja toki voit suunnitella ihan oman paketin omien tarpeidenne mukaan.

Tarjous koskee tässä tarjouksessa mainittuja limusiinejä ja varauksen yhdeydessä tulee mainita tarjouksesta. Tarjous on voimassa toistaiseksi, mutta kehotamme varamaan oman ajelun ajoissa.

Ultra White Lincoln Limousine Classic 
Normaalihinta 65 euroa per tunti
Tallinnatutuksi.fi tarjous 50 euroa per tunti.Limousine Retro Excalibur Kit
Normaalihinta 85 euroa per tunti
Tallinnatutuksi.fi tarjous 70 euroa per tunti.

Luxlimu valittiin myös Pulmad.ee (virolainen hääportaali) lukijaäänestyksessä Vuoden 2016 Tekijä -palkinnon saajaksi. Yleisön äänestämänä palkinnon arvo on todella mahtava ja eipä näitä palkintoja ihan joka yritykselle jaeta. Tästä edullisesti pientä ja vähän isompaa luksusta arjen keskelle.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti