torstai 12. tammikuuta 2017

TallinkSilja Car Shopping kuvastot vuoden 2017 alkuun

TallinkSiljan jo pitkään tarjolla ollut autopalvelu, Car shopping, toimii Helsinki - Tallinna - Helsinki välillä. Palvelua ei tule sekoittaa TallinkSiljan toiseen tilauspalveluun eli  Pre-Order palveluun, joka on käytössä autoilijoiden lisäksi myös jalkamatkustajille ja johon voi tehdä tilauksia etukäteen vaikkapa kotisohvalta ja vielä menomatkalla.

Shuttle Car Shopping - 28.02.2017 (Lomake)


TallinkSilja Shuttle Car Shopping on nopein tapa hakea tuotteita Tallinnasta. Palvelussa auto ajetaan TallinkSiljan laivaan, Tallinnassa satama-alueelle ja sen jälkeen takaisin laivaan jonotuksen kautta. Matkan aikana poistutaan siis laivasta auton kanssa, mutta Tallinnan atama-alueelta ei poistuta. Näppärä palvelu, joskun valikoima on suppeahko verrattuna moneen muuhun alkoholia myyvään kauppaan.

Ostoksista saa luonnollisesti Club One pisteitä ja mikäli mahdollista, kannattaa ostoksien summa nostaa 500 euroon saakka, sillä siitä saa 40 euron hyvityksen. Lue tarkemmat toimintaohjeet Shuttle Car Shopping -tulosteesta.

Tilauskuponkia voit katsella ja tulostaa etukäteen tästä linkistä, kyseisen lomakkeen saat myös käteesi kun olet tilannut automatkustajana Shuttle-risteilyn. Lue lisää TallinkSiljan sivuilta.


Silja Europa Car Shopping - 28.02.2017 (Lomake)


Autolla risteilylle ja auto risteilyparkkiin? Silloin kannattaa käyttää hyväksi Silja Europa Car Shoppingia tällä lomakkeella kun autosi on risteilyn aikana parkissa autokannella. Täällä 400 euron ostoksesta saa 30 euron hyvityksen, joka on myös tuon parkkipaikan hinta kun varaat autolle paikan. Seuraavana aamuna kello 8:30 tilatut ja maksetut tuotteet toimitetaan autosi viereen autokannelle. Kannattaa katsastaa myös tietyt rajoitteet autolle, pakettiautolla ei ole mahdollisuus parkkeerata autoa parkkiin laivalle.

Lue Silja Europa Car Shopping palvelusta lisää TallinkSiljan sivuilta.

Nämä palvelut ovat erinomainen vaihtoehto mikäli et aio Tallinnassa ajaa autolla yhtään ylimääräristä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti