keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Cityshoppari 2017 - etuja Tallinnaan ja laivoille

CityShoppari 2017 -kortti on mainio väline kaikille niille, jotka haluavat alennuksia useista eri asioista. Cityshoppari 2017 tarjoaa jälleen todella paljon erilaisia etuja matkailuun ja majoitukseen, ruokaan ja moneen muuhun asiaan ympäri Suomea ja siis myös Tallinnaan ja Tallinnan matkoille. Tarjolla on jopa 1000 eri etua vuodelle 2017. Jokaiselle taatusti jotakin.

VOITA TALLINNAN PÄIVÄRISTEILY 2-4 HENGELLE


CityShoppari järjestää tallinnatutuksi.fi-verkkosivuston lukijoille mahtavan arvonnan! Voit voittaa kahden-neljän hengen päiväristeilyt Tallinnaan Viking XPRS -aluksella. Tällaisia paketteja arvomme kahdelle onnelliselle. Lahjakortit ovat voimassa 26.2.–5.4.2017 sunnuntai-perjantai lähdöillä.  Osallistu tästä: KILPAILU CITYSHOPPARIN SIVUILLA TALLINNATUTUKSI.FI -SIVUSTON LUKIJOILLE. Muista osallistua viimeistään keskiviikkona 8.2.2017, jonka jälkeen arvotaan onnelliset voittajat.


TILAA MYÖS UUTISKIRJE, KATSO EDUT


Kannattaa myös tilata CityShoppari -uutiskirje, sillä kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken tullaan arpomaan Viking Linen luksusristeilyjä Helsingistä Tukholmaan. Uutiskirjeen voit tilata suoraan CityShopparin kotisivuilta.

Käy katsastamassa CityShoppari-sivuilta mitä kaikkia etuja kortilla saa. Parhaimmillaan kortin hinta kuittaantuu jo yhden edun käytöllä, tai ainakin parin edun käytöllä. Todennäköisesti vaikkapa tämä Viking Linen etu tuo jo "rahat takaisin" tästä sijoituksesta. Etuja voit tarkastella tarkemmin CityShoppari e-katalogista, josta löydät nämä ja monet muut edut Matkailu -osiosta.

MIKÄ ON CITYSHOPPARI? 


CityShoppari -kortilla saat käyttöösi noin 400 eri yrityksen tarjoamat 1000 etua vuodeksi 2017 ja niitä hyödyntämällä säästät satoja tai jopa tuhansia euroja vuodessa. Tutustu etuihin ja shoppaile CityShoppari-yrityksissä alennettuun hintaan ympäri Suomea. CityShopparilla syöt edullisemmin ravintoloissa ja kahviloissa sekä saat paljon etuja mm. muodista, kauneuspalveluista, liikunnasta, matkailusta ja kulttuurista… CityShoppari 2017 on mahdollista ostaa myös mobiilikorttina suoraan CityShopparin verkkokaupasta älypuhelinsovelluksena. Kaikki samat edut ovat tietenkin voimassa myös älypuhelinsovelluksen käyttäjille.

Näihin etuihin kuuluu myös laivayhtiöiden (TallinkSilja, Viking Line ja Eckeröline) tarjoukset, jotka löydät tästä alapuolelta. Etuja pääset käyttämään ostamalla CityShoppari -kortin, jonka hinta on tänä vuonna 24,90e + toimituskulut 7,90e kestotilauksena.  Pelkästään vuodelle 2017 kortti maksaa 27,90e + mainitut toimituskulut. Kortin mukana tulee katalogi josta löydät kaikki edut, toki voit tuota lukea myös Cityshoppari -sivuilta vaikkapa etukäteen.

Tarjous päiväristeilylle Tallinnaan tai Miniristeilylle Viking Linellä.

22 h risteily Helsingistä Tallinnaan erikoishinnoin koko vuoden.

Risteilytarjouksia Turusta ja Helsingistä Tukholmaan.

Tallinkin etuhintoja kaupunkilomalle Tallinnaan

Eckerö Linen etuhintaiset matkat alkuvuodeksi 2017

Nordic Hotel Forumin ja Monaco-ravintolan edut Cityshoppari-kortille.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti