torstai 19. tammikuuta 2017

Kilpailu - löydä oikea tuote Callen sivuilta ja voita laivamatkat Tallinnaan ja takaisin

Meiltä kysellään aina milloin tulee seuraava kisa ja mitä on palkintoina. No, aina silloin tällöin toimitukseen eksyy erilaisia palkintoja joita on toki kiva laittaa eteenpäin. Tällä kertaa jaossa on Eckerölinen matkalahjakortit eli kaksi kappaletta Eckerö Linen lahjakortteja.

Yksi lahjakortti oikeuttaa yhden hengen päiväristeilyyn tai yhdensuuntaiseen reittimatkaan Eckerö Linen aluksella. Kortti on voimassa ma-pe -lähdöillä 12.03.2017 asti. Matka tulee varata viimeistään 1 vrk ennen lähtöä. Paikkoja on rajoitetusti per lähtö. Ostajan tulee maksaa Eckerö Linen perimä matkustajamaksu, joka on päiväristeilystä 5€/hlö ja reittimatkasta 5€/hlö/suunta.

Nyt laitetaan homma vähän vaikeammaksi, eli kilpailun kaksi voittajaa selviävät seuraavasti: Tässä alapuolella näet kuvan, joka on eräästä Calle-kaupan tuotteesta. Osallistuaksesi kilpailuun, sinun tulee lähettää meille tuon tuotteen tuotenumero joko Facebookissa yksityisviestillä tai sitten sähköpostilla osoitteeseen tallinnatutuksi (at) gmailpistecom. Tämän kirjoituksen Facebook-kommentteihin oikean vastauksen esittäminen poistaa nimesi automaattisesti mahdollisten voittajien joukosta.

Kisa on käynnissä tammikuun loppuun saakka, ja kaksi onnellista voittajaa tullaan arpomaan kaikkien oikeiden vastausten joukosta 1.2.2017. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sillä välineellä jolla olemme oikean vastauksen saanut.

Ja tässä kilpailukuva ja kysymys:


Mistä tuotteesta on kyse?

Mistä Callekaupan tuotteesta tämä kuva löytyy? 
 Lähetä meille tämän tuotteen Callekaupan tuotenumero joko sähköpostilla tai Facebook-viestillä.

Callen sivuille etsimään pääset vaikkapa tämän linkin kautta www.callekauppa.fi tai vaikkapa sivujen yläreunan bannerista. Onnea kisaan! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti