keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Livikon Suomi 100 juhlalikööri - lakritsinmakuinen Vana Tallinn 35%

Paljon kohua herättäneet Suomi 100 alkoholituotteet tuovat juhlan tuntua Suomen 100-vuotisjuhlavuoteen. Siinä missä juhlaviinit uhkaavat jäädä jopa Ranskaan uudistuvan Suomen alkoholilain puitteissa, Liviko tarjoaa omaa uutuuslikööriään niin Alkoissa kuin omissa liikeissään Tallinnassa ja verkkokaupassa. 

Livikon jo lähes legendaariseen Vana Tallinn -tuoteperheeseen on nyt saatu Vana Tallinn Suomi 100 -Tumma lakritsi likööri tuote, jota on tarjolla rajoitetusti. Livikon Vana Tallinn Tumma Lakritsi kuvaa AS Livikon toimitusjohtajan Janek Kalvin sanojen mukaan suomalaisten suosimia makuja. Livikon edustajat ovat myös erittäin iloisia siitä että Tumma Likööri on saanut mainiota palautetta ja se on valittu Suomen edustusliköörien joukkoon. Lue lisää asiasta Livikon sivujen tiedotteesta.

Vana Tallinn on varmasti monelle tuttu tuote ja jos näitä tuotteita keräilee, tässä onkin taas yksi kappale sinne kokoelmaan. Neljässä kuukaudessa kehitetty likööri on todella laadukasta ja se on yhdistelmä klassisesta Vana Tallinn -likööristä, lakritsasta ja lämpimistä mausteista. Kyllähän tämä maku on koettava ihan itse. 35% alkoholiprosentti ei ole liian laimea eikä myös liian vahva.

Tuotetta saa jo Alkosta, sekä luonnollisesti myös Livikosta. Ja kas kummaa, Alkossa kyseinen puolen litran pullo Vana Tallinn Tumma Lakritsi Suomi 100 Vuotta maksaa 24,90 euroa, kun samainen pullo Livikossa maksaa 12,99 euroa. Varsin perinteinen hinnanero se on tässäkin.

Alkossa Vana Tallinn Tumma Lakritsi Suomi 100 maksaa 24,90 euroa...

Ja Livikossa sama pullo maksaa melkein puolet vähemmän eli 12,99 euroa.

Nyt onkin erinomainen hetki tilata tätä nektaria Livikosta vaikkapa ennakkoon odottelemaan seuraavaa matkaasi Tallinnaan. Hakupäivän voit itse määritellä ennakotilauksen yhteydessä ja sitä voi myös jälkikäteen muuttaa mikäli matka jostain syystä peruuntuu tai siirtyy.

Tuotetta on siis rajoitettu erä, mutta luulisi ainakin alkuvuodesta tätä riittävän. Livikon Vana Tallinn Tumma Lakritsi -likööriä pääset tilaamaan suoraan Livikon sivuilta. Muihin Livikon verkkokaupan Vana Tallinn tuotteisiin voit tutustua täällä.

Alkon Suomen itsenäisyyttä juhlistavat tuotteet

Livikon liköörin valitseminen Suomen 100 -vuotisjuhlalikööriksi on herättänyt parranpärinää kansan syvissä joukoissa, mutta onhan tässä listassa toki muitakin ulkomaalaisia tuotteita. Kuvastakoon virolaisen liköörin pääsy tähän joukkoon maidemme hyviä naapuruussuhteita.

Oluet:
Teerenpeli Suomi 100 Juhlaolut 
Laitilan Agricola Suomi 100 V Juhlaolut 
Prykmestar Terva Juhlaolut 
Bryggeri Vuosisata 
Svaneke Säkkijärven Polkka 

Viinit
Valkia 100 
Finnviini Sametti 
Punaisen Tuvan Kupliva Suomi 100 Mahlaskumppa 
Oodi Vapaudelle Cava Semi Seco 
Bernard-Massard Kuulea Suomi 100 Vuotta Extra Dry 
Wine Gallery Suomi Finland 100 Champagne Brut 
Onnea Suomelle Italiasta Organic Primitivo 
Rouge de Carsin Suomi Finland 100 
Wine Gallery Suomi Finland 100 Bordeaux Rouge 
Oodi Vapaudelle Chenin Blanc 
Blanc de Carsin Suomi Finland 100 
Wine Gallery Suomi Finland 100 Bordeaux Blanc 

Väkevät
Koskenkorva Sata 
Vana Tallinn Tumma Lakritsi Suomi 100 Vuotta 
Gustav Tilli Vodka 
Meukow Suomi 100 v 
Bache-Gabrielsen Suomi 1917-2017 
Helsinki Tyrnipontikka 
Teerenpeli Suomi 100 Juhlaviski

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti